perjantai 21. elokuuta 2015

Tuparilahja itselle

Olenkin jo maininnut, että kesän aikana tuli muutettua töiden perässä uudelle paikkakunnalle. En kuitenkaan ole muistanut esitellä täällä blogissa ihanaa tuparilahjaa, jonka itse itselleni ostin. :)


Ihastuin The Body Shopin Virgin Mojito sarjaan. Nämä tuoksuvat niin ihanan raikkaalle ja kesälle! Tuotteiden tuoksu tuo mieleen ehdottomasti mojiton, näistä haistaa heti mintun ja limetin. Nam!

Päätin lopulta mennä ja ostaa kunnon setin näitä tuotteita, koska valinnanvaikeushan siinä iski. Tämä valitsemani setti oli vielä pakattu kivasti cooleriin. Setti oli hyvä kompromissi, koska en vain osannut päättää, haluanko mielummin vartalovoin, suihkugeelin vaiko body splashin. No, nyt minulta löytyy ne kaikki ja lisäksi vielä pesukukka ja vartalokuorinta. Eikä sovi unohtaa tuota cooleria. :D


Virgin Mojito on tämän kesä kausituote, eli jos et ole jo omia mojitojasi ostanut, niin nyt alkaa olla ne viimeiset hetket! Katsoin, että netistä löytyy enää yhtä settiä ja body splashia. Tosin nyt nämä ovat kivasti jo alennuksessa. Kuinka moni muu on sitä mieltä, että Body Shopin tämän kesän kausituotesarja on ollut aika kymppi?

4 kommenttia:

 1. Mä en tiedä, miksi ostin vain vartalovoin. En oikeasti tarvitsisi mitään, mutta kun tuo oli juurikin se täysi kymppi!

  VastaaPoista
 2. Sonia: En minäkään kyllä mitään noista olisi välttämättä tarvinnut, löytyy niin vartalovoita kuin suihkugeeliäkin jo valmiiksi kaapeista vaikka millä mitalla. :D Mutta eihän tuota mojitoa vaan voinut vastustaa! :)

  VastaaPoista
 3. Pakko kommentoida että ihanan värisiä :)

  VastaaPoista
 4. Katriina: Nämä ovat kyllä! :) Minusta tuotteet näyttävät niin kivan raikkailta, että niitä tekisi mieli melkeinpä juoda! :D

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!