lauantai 15. elokuuta 2015

Leopardipilkkuja vai mitä?!

On se helppoa, kun leopardipilkkujakaan ei tarvitse enää maalata käsin tai leimata, ne saa kynsille suoraan purkista glitterin muodossa. Tätä oli pakko testata ja hankin itselleni yhden Dance Legendin Leo Skin -lakan, jossa kirkkaaseen pohjaan on yhdistetty pientä kultaista glitteriä/lastua ja isoja mustia sekä kultaisia leopardipilkkujen muotoisia glittereitä.


Tottakai ensimmäinen asia, mikä tässä lakassa minua arvelutti, oli isokokoisten glitterien asettuminen kynsille. Kuinkahan paljon ne jäävät törröttämään omilla kaarevilla kynsilläni? Asettelin isoja glittereitä noin kolme kappaletta per kynsi ja laitoin päälle runsaasti päällyslakkaa. Lopputulokseen olin melko tyytyväinen, sillä vain parin glitterin jokin kulma jäi hieman törröttämään niin, että sen tunsi kynsiä sormella silitellessä.


Huomionarvoista lakassa oli mielestäni se, että isot glitterit ovat tottakai aika painavia ja vajoavat helposti pullon pohjalle. Eli pulloa kannattaa pitää väärin päin ennen lakkaamista, jos tosiaan haluaa saada kynsille myös niitä "pilkkuglittereitä". Jonkin verran sai harrastaa glitterien kalastelua. Tätä lakkaa voisi ehkä käyttää myös niin, että ottaa pullosta tipan lakkaa jollekin alustalle ja siitä esim dotting toolin avulla poimii kynnelle leopardipilkkuja matkivat glitterit. Näin glitterit saisi helposti aseteltua sinne, minne ne haluaa. Mielestäni glitterit vaativat ehdottomasti hieman asettelua, jotta ne saa "järkevästi kynnelle".Valitsin glitterin alle värilakaksi Foxy Pawsin On the Sunny Side of the Streetin, joka vaihtaa väriään hieman auringon valossa. Muutos ei ole suuri, mutta selkeästi lakka muuttui kellertävästä oranssimmaksi auringon vaikutuksesta.


Ihan hauska keksintö tämä Leo Skin minusta, tosin lopputulos on kyllä mielestäni hyvin erilainen jos vertaa vaikkapa käsin maalattuihin tai leimattuihin leopardipilkkuihin. Lakka on erikoinen ja saa nähdä, kuinka sitä osaa jatkossa lakkauksissaan hyödyntää.  Varmasti jatkossakin lakkaa tulee käytettyä pikakoristeluna yksiväriselle lakkaukselle silloin, kun ei ole aikaa varsinaisesti muuten koristella kynsiä.

Mitä mieltä olette näistä leopardipilkkuglittereistä? Jei vai nei?

2 kommenttia:

  1. Oi, onpa nätti lakkaus! Juurikin pikakoristeluja varten tällainen lakka onkin vallan näppärä :)

    VastaaPoista
  2. Nena Sofia: Kiitos! Itse ainakin joudun harmillisen usein turvautumaan johon "nopeisiin lakkauksiin", jolloin on kyllä kiva, että tämmöisiä lakkoja on olemassa, ettei tarvitse ihan yksivärisillä kynsillä olla. :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!