torstai 13. elokuuta 2015

Päheä vihreä

Kirjoittelin huhtikuussa, että ostin Maku Up Storelta pari ihanaa eyedustia. Nyt palataan nopeasti sen verran näihin kaunokaisiin, että esittelen pari kuvaa, joissa silmäluomille on sipaistu ihanaa räväkkää vihreää hectic eyedustia.


Arkena löytyy välillä päiviä, joina ei tarvitse hikoilla tanssisalilla ja silloin on kivaa panostaa vähän enemmän meikkiin. Turhan harvoin sitä silti tulee tartuttua kirkkaisiin luomiväreihin. Nyt kuitenkin päätin piristää ruskeaa perusmeikkiä räväkällä vihreällä ja tykkäsin lopputuloksesta kovin! Hieman jännitin tietenkin, miten eyedusti kestää luomilla koko päivän, mutta hienosti pysyi, sillä kuvat olen ottanut vasta iltapäivällä töistä tultuani. Ammulla vain on aina niin kiire, ettei silloin ehdi yksinkertaisesti ottaa kuvia meikeistä tai muustakaan.

 

Huulille olisi voinut valita jotakin muuta kuin pinkkiä, näin jälkeenpäin mietittynä ehkä nudea tai perus punaista, mutta töissä minulla sattui olemaan mukana vain vaaleanpunainen huulirasva, joten sillä mentiin.


Vihreä ei koskaan ole ollut suosikkivärejä meikissä tai kynsillä, mutta kyllä tämä nyt siltä vaikuttaa, että alan vihreällekin pikkuhiljaa lämpenemään enemmän ja enemmän. Sopiihan se kivasti ruskeisiin silmiini.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!