sunnuntai 23. elokuuta 2015

Häikäisevän kirkas Delush Polish

Käväisin ihan muissa asioissa Helsingissä heinäkuussa ja silloin sattui aikatauluun osumaan sopiva väli, jolloin piipahdin CesarsShopin myymälässä ensimmäistä kertaa. Olen kyllä aiemmin asioinut Cesarsilla heidän "varastollaa" avointeen ovien aikaan. Nyt oli kiva päästä tutustumaan tähän ihan kunnon liiketilaan, joka oli kyllä täynnä todellisia kynsiherkkuja! Ei sitä turhaan kutsuta kynsilakkataivaaksi! Eikä sieltä lähdetty tietenkään tyhjin käsin. :)


Yllä olevat ostokset vasemmalta oikealle: Essie No Shrinking Violet (vesivärilakka), Glisten & Glow CTRL-ALT-DEL (suojaamaan sormia leimatessa/vesimarmoroidessa..), Delush Polish Cheers Comes The Sun ja Color Club Get Down Tonight.


Ensimmäisenä kynsille pääsi upean räväkkä Delush Polish. Tässä on kynsilakka, joka ei jää huomaamatta. Väri on käsittämättömän räväkkä ja kirkas. Todellinen kesälakka! En edes halunnut koristella tätä mitenkään, joka on harvinaista. Ja mainittakoon nyt vielä, että lakan väri on kyllä ihan mahdotonta vangita kameraan (yllätys). Tämä on nähtävä itse livenä. Ja jokaisen kirkkaista lakoista tykkäävän pakkohankin mielestäni.


Kuka omistaa tämän upean lakan? Aiotko hankkia?

4 kommenttia:

 1. Wau, aivan ihana lakka! Mä haluaisin tän koko kokoelman :D

  VastaaPoista
 2. Nena Sofia: Tämä oli minusta koko kokoelman upein lakka ja päätin heti kokoelman nähtyäni, että tämä on ainakin pakko saada, vaikka muutkin kokoelman lakat kyllä kelpaisivat tottakai. :)

  eekku: Eikös olekin? :)

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!