sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Kynsilakkaa, kynsilakkaa, enemmän kynsilakkaa....

Nyt tulee todella kuvarunsas postaus! Muistatteko kun joskus kerroin, että mulla ois tosi paljon esittelemättömiä uusia lakkoja? Nyt olen vihdoin saanut ne kaikki kuvattua ja kokosin tähän samaan postaukseen kevään ja kesän aikana ostettuja lakkoja, jotka syystä tai toisesta eivät ole vielä blogissani vilahtaneet. Joten älkää järkyttykö, en näitä kaikkia ole ihan viime viikolla ostanut. :D



Kimppatilauksessa joskus keväällä minulle kotiutui Essencen lakkoja kosmetik4less nettikaupasta ja samalla ostin ostin pari Perfectin glitterlakkaa. Yllä näkyvä Essence on I'm the boss, joka on ollut aiemmin loppu kun olen yrittänyt sitä tilata.

Alla näkyy yhtä lakkaa vaille täydellinen kokoelma Essencen Twins reloaded lakkoja. Lakkojen ideana on, että ne on nimetty ja tarkoitettu pareiksi. On Bella & Edward, Carrie & Mr. Big ja Romeo & Julia. Näistä minulta jäi uupumaan Julia, joka olisi pitänyt tulla violetin Romeon kaveriksi, mutta oli loppu tilausta tehtäessä. Harmitti tosi paljon! Ja ajattelin esitellä nämä lakat vasta kun saan täydennettyä kokoelmaani tuolla yhdellä puuttuvalla lakalla... (Siksi onkin unohtunut aiemmin esitellä nämä ostokset.)



Facebookin kautta tein keväällä myös löytöjä ja erityisesti minua riemastutti kun vihdoin sain metsästettyä itselleni Essencen It's Purpliciousin vanhan version. Sen kaveriksi lähti w7:n Mosaic.



Mä ostin joskus aikoja sitten siis Essencen It's Purpliciousin ja ihmettelin kun se näytti mielestäni ihan eriltä kuin swatcheissa... Asiaa tutkittuani sain tietää, että lakasta on kahta eri versiota. Lakan uudempi versio oli minusta paljon tylsempi ja satuin tietenkin saamaan sen. Vanhassa versiossa oli neliön muotoisia glittereitä pienen glitterin lisäksi, kun taas uudessa versiossa oli vain sitä pientä glitteriä. Sitten alkoikin armoton metsästys, koska halusin sen vanhan version...



Yllä kuvassa vasemmalla vanha ja oikealla uusi versio lakasta. Näissä on siis hyvin selkeä ero, kuten näkyy. Mietin jopa, että voisin myydä tuon uuden version pois, koska se ei mielestäni ole kovin uniikki. Mutta toisaalta on kiva omistaa tästä lakasta kumpikin versio. En vain yhtään ymmärrä, miksi samalla nimellä pitää valmistaa jokin täysin erilainen lakka? Eikö voisi vain keksiä uutta nimeä?

Kimppatilauksia on tullut tehtyä aika paljon kesällä ja niiden kautta kotiutin esim muutamia KBShimmerin lakkoja, joista kuva alla.



The Dancing Green, You Drive Me Katie, Let's Get Star-ted, ja Iris My Case.

Sitten oli eräs hyvin kiva postipäivä... Sain yhteensä kolme pakettia samana päivänä. :)



Halusin kokeilla Kauneudenkauppa.fi:tä ensimmäistä kertaa ja tilasin sieltä pari OPIa. Sain kaupanpäälle vielä yhden OPIn, joka sekin vaikutti halukkuuteeni tilata. :) Outletista löytyi jo kauan metsästämäni Sparrow Me The Drama ja tilasin sen kaveriksi Alcatraz...Rocks hiekkalakan (ihana!!!). Kaupan päälle tuli vielä Suzi Loves Cowboys. Harmi kun Planks A Lotia ei enää löytynyt valikoimasta.



Facen kautta huutokaupasta huusin itselleni KBShimmerin Partyn ja otin sille kaveriksi Gina Tricotin Discon.



Kikoja mulle diilattiin Englannista asti ja hankin pari puuttuvaan Sugar Mat lakkaa ja yhden Mirror kokoelman lakan.



Kiitos Facebookin lähti minulle tulemaan myös tämmöinen lakkapaketti:



Ensimmäisenä pari Kleancolorin holoa, koska oon tykästynyt näihin hajusta ja hitaanlaisesta kuivumisesta huolimatta. China Glaze on Sun Kissed ja Rainbow Honey 20% Cooler. Ihana Sun Kissed pääsi heti koristamaan varpaankynsiäni.

Muotipäivistä kirjoittelinkin jo aiemmin, mutta en vielä silloin muistanut esitellä yhtä ostosta, joka sekin tarttui muotipäivien aikaan mukaani. Mä en voinut vastustaa tätä Isadoran Ocean Crush lakkaa, joka on vain niin mielettömän värinen, että olin valmis maksamaan siitä tuon mielestäni hitusen liian korkean hinnan.



Ja sitten tuli ennenaikainen joulu, kun Fanin paketti kotiutui lopulta! Tuli tehtyä useampi kimppa Fanin kanssa ja postikuluissa säästääkseni pyysin postittamaan kaiken kerralla. Voi kun näitä odotin malttamattomana...



Tilattiin porukalla Tartofraises siirtokuvia täältä. Otin alla näkyvät neljä arkkia.



Leimauslaattoja tuli kotiutettua kaksi Kosmetik4less:ltä ja kaksi fanilta kirppiksen kautta.



Perfectin sandeja tuli vähän hamstrattua... :D Tuli ostettua mielestäni hyviä värejä, vaikka vähän arvalla joutuu ostamaan kun Beautycosmeticin  promokuvat ovat todella huonoja ja näistä on kaiken lisäksi hankala hakea swatcheja.



Myös Golden Rosen hiekkoja oli pakko saada vielä kolme uutta sävyä.



Ja sitten vielä ihanuudet meidän kimpasta Harlow & Co:lle. Ostin nyt vähän useamman Girly Bitsin lakan, kun niitä joskus himoitsin, mutta jätin aiemmin ostamatta.



Girly Bits: Jini Goes Indie!, Going Bananas ja A Mother's Love.
KBShimmer: Berry Patch.

Kosmetik4less:ltä tuli lisäksi vielä Essencen lakkoja. Mukan myös se puuttuva Twins eli Julia! Tilasin myös söpöt pastellisävyiset "jäätelölakat". Onneksi sain näistä heti koko setin. Lisäksi ostin pari topperia.



Facen kautta kotiutin yhden Zoyan lakan, jota olen pitkään himoinnut. Tämä ihanuus on Charla.



Ja kirppisostoksia vielä lisää... :) Mielenkiinnosta ostin nuo kaksi Golden Rosea, koska en ole koskaan kuullutkaan tuollaisesta Crystal kokoelmasta. Jonkinlaisia holoja ovat kuitenkin. Jälleen sain yhden lisäyksen mun OPI Pirates of the Caribbean kokoelmaan, tällä kertaa kotiutui Steady As She Rose. Nubar on Stardust.



Seppälässä kävin hyödyntämässä osta 3 maksa 2 tarjouksen ja samalla reissulla tarjouksesta tarttui mukaan Miramen kynsilakanpoistoaine Citymarketista.



Onnistuin kesällä hamstraamaan myös muutamia Essien lakkoja tarjouksesta 6e/kpl. Suomisudilliset Essiet ovat vaan parhautta ja näitä ei oltu pilattu hinnalla...



Ja ihan viimeisenä vielä hyvin tuoreet hankinnat ihan kesän lopulta. Nimittäin bongasin Matkuksessa käydessäni Sokos Emotionista OPIn lakkoja puoleen hintaan. Ja sitten vähän ehkä villiinnyin. :D



My Private Jet, Purple With A Purpose, Skyfall ja Vampsterdam.

Todennäköisesti näitä lakkoja näkyy siis lähiaikoina blogissani. Suurimman osan olen näistä jo tikuttanut ja jotkut ovat päässeet jo kynsillekin. Vielä kun saisin ne postauksiin blogiin asti.

No, tuliko jo ihan lakkaähky vai vieläkö olisitte jaksaneet katsella lisää lakkoja? :D

4 kommenttia:

  1. Ihania KBShimmereitä. <3 Tuo Zoya näyttää kans herkulta. Ja moni muu. :D

    VastaaPoista
  2. Olihan noita muutama ! :D Ihania lakkoja ja helposti olisi vielä lisää niitä katsellut :D

    VastaaPoista
  3. Sulle on muutama kertyny esittelyyn.Tosi kivoja hankintoja

    VastaaPoista
  4. Yue: Mä en osaa päätää mitä mä noista KBShimmereistä haluisin testata ekana... Haluisin testata ne kaikki! Zoya on päässytkin jo kynsille. :)

    ooka: Heh, joo ihan muutama vaan kertynyt. Mutta nytpä on kaikki esitelty!

    eekku: Kiva että tykkäsit. En kyllä tiedä miten näitä olikin näin kertynyt. :D

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!