perjantai 13. syyskuuta 2013

Muotipäivät

Hei kaikille lukijoille! Mulla on nyt kaks kouluviikkoa takana ja kiirettä pitää! Rankkaa on ollut, kun koulun kanssa yhtä aikaa mulla alkoi opetushommat ja päättöharjoittelukin. Mutta mulla on tosi kivoja opetusryhmiä tänä syksynä! Vielä kun ehtis jossain välissä vähän lepäämään... Tämäkin viikonloppu on meinaan täynnä vaikka mitä kivaa tekemistä, mutta kirjoittelen niistä sitte myöhemmin.

Nyt ajattelin kirjoittaa viime viikonlopusta, jolloin Kuopiossa järjestettiin Muotipäivät. Sattumalta kuulin tästä tapahtumasta viime viikon perjantaina kun kävin keskustassa Seppälässä matkalla kotiin. Bongasin kauppakeskuksen ovesta tapahtuman mainoksen. Muotipäivät kestivät perjantaista lauantaihin ja sisälsivät muotinäytöksiä ja erilaisia erikoistarjouksia & tuote-esittelyjä. Monet keskustan liikeet olivat auki klo23 asti! Jatkoin matkaani kotiin ja tori oli jo täynnä erilaisia kojuja ja muotinäytöslava oli pystytetty. Nappasin mukaani ilmaisen Trenidin (osallistuin myös lehden vuosikerran arvontaan) ja FUShop etukortin, jolla saa erilaisia tarjouksia ympäri Suomea.toppi Gina tricot
paita H&M
housut Gina Tricot
takki H&M
laukku ?

Kävin siis kotona vain vaihtamassa vaatteet ja suuntasin aika pian takaisin keskustaan katsomaan, mitä ohjelmaa siellä on tarjolla. Perjantai-iltana olikin vielä tankotanssia ja Savonian opiskelijoiden Aurelia muotinäytös, jotka halusin ehdottomasti nähdä.Esitysten välissä oli aikaa kierrellä keskustan liikkeissä, jotka tosiaan monet olivat auki aina yhteentoista illalla! Kävin itse kiertelemässä mm. Sokoksen ja Suomalaisen liikkeet.Tässä pari kuvaa illan muotinäytöksestä. Asut ovat siis Savonian vaatetusmuotoilun opiskelijoiden suunnittelemia.Mukaan tarttui Suomalaisesta lopulta kolme kirjaa, jotka ovatkin jo instagramin puolella vilahtaneet. Kaikki kauneuteen liittyvä kirjallisuus oli meinaan -20%, niin mun oli lopulta pakko kotiuttaa nää kaikki kolme! Tuo kynsikirja oli musta tosi kiva inspiraation lähteeksi ja tietty kiva kun se on vielä suomennettukin. Tästä kirjasta on ollut paljon juttua esim facebookin puolella ja monia mielipiteitä olen siitä kuullut, jotkut eivät ole tykänneet, mutta musta kirja on tosi kiva ja aion sieltä poimia ideoita kynsiini. En kaipaa itse varsinaisia tutoja, vaan esimerkkikuvat lopputuloksesta riittävät. Toteutan ne sitten omilla menetelmilläni. Ja pakkohan näin kynsifriikkinä on omaan harrastukseen liittyvää kirjallisuutta hommata omaksi...Noista Lauren Conradin kirjoista täytyy muuten sanoa, etten ole koskaan erityisemmin kyseistä naista fanittanut, enkä ole nähnyt kuin ihan pari jaksoa Hillsiä aikoinaan, mutta kun selailin ihan mielenkiinnosta noita kirjoja, niin jäin koukkuun! Mun oli vaan pakko hankkia nämä! Mä oon taas innostunut entistä enemmän hiustenlaitosta ja meikkaamisesta, joten nämä tuntuivat siinäkin mielessä ajankohtaisilta. Kynsilakkojen lisäksi tuntuu kivalta hamstrata muutakin kosmetiikkaa ja nyt kun mulla on taas pitkät hiukset, niin tykkään tehdä erilaisia kampauskokeiluja. Ja aion kokeilla monia Laurenin vinkkejä!

Lauantaina oli uusi päivä ja suuntasin jälleen keskustaan Muotipäiville.Kävin katsomassa taas vähän muotinäytöksiä. Ensimmäinen niistä oli Aapeli kauppakeskuksessa. Mukana malleilemassa oli muuten eräs entinen Miss Suomikin.Kauppakeskuksen liikkeet esittelivät vaatteitaan, korujaan ja silmälasejaan. Muotinäytöksen jälkeen kiertelin hieman kauppakeskuksen liikkeitä ja suuntasin kulkuni torin päälavalle, jossa oli alkamassa toinen muotinäytös.Tosilla nähtiin High Fashion -näytös, jossa oli taas vaatteita, koruja ja silmälaseja. Malleilla piti kiirettä, olibaika monta näytöstä samana päivänä ja paikkaakin piti vaihtaa kesken pöivän...Räpsin ahkerastikuvia, kun näin päivällä kuvaaminen oli huomattavasti helpompaa (kännykällä) kuin perjantaina, jolloin oli jo pimeää muotinäytöksen aikaan. Omanlaisen tunnelmanhan se pimeyskin loi ja näytöksessä pystyi silloin käyttämään ihan eri tavalla valoja ja tulitehosteitakin.Päälavalla oli muitakin äytöksiä tarjolla vielä lauantaina, mutta itse suuntasin tässä vaiheessa jo kotiin syömään. Niin ja pöyrähdin vielä Matkuksessa jälkkärillä. Siitä kuvaa myöhemmin...Enkä mä lähtenyt lauantainakaan kotiin tyhjin käsin. Meinaan Biancossa oli loppuunmyynti ja kahdet kengät tarttui mukaan naurettavan halvalla. Oikeasti, mä maksoin näistä yhteensä 15e.Kävin tosiaan oika visiitillä Matkuksessa ja siellä Spice Icessa herkuttelemassa lauantaina. Iso pyörremyrsky... mmmm...Loppuun vielä pinei sneak peak... Mulla ois aika paljon uusia lakkoja esiteltävänä teille! :D Mulla on ollut monta aika hyvää postipäivää ja postiviikkoa tässä viime aikoina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!