perjantai 6. syyskuuta 2013

3x lakka osa 4: Sinistä, pinkkiä ja valkoista

Lakkakolmikot saavat jälleen jatkoa. Nämä kynnet mulla oli jo aikoja sitten, mutta ovat jääneet tuonne luonnoksiin pyörimään... En kyllä tiedä oikein miksi, koska tykkäsin näistä hirmu paljon, kun värimaailma on ihan mua. :)Valitut värit olivat siis sininen, pinkki ja valkoinen. Settiin kuului yksi ehdoton suosikkilakkani: Zoyan Kimber. Tiesin heti, että tätä lakkaa on pakko käyttää ja tuo glitterinen sininen tuntui sopivan hyvin sen kaveriksi. Sopivan kimmeltävä yhdistelmä. Näillä kahdella syntyi sitten liukuvärjäys.

Mun oli aluksi tarkoitus leimata jotain valkoisia kuvioita, mutta koska mulle tuli vähän kiire, niin tyydyin valkoisiin tarroihin.Käytin kuitenkin kolmea lakkaa kynsillä, koska halusin sinisestä nopeammin peittävän ja lisäsin tuon glitterisen ohuen Wild & Crazyn alle kerroksen peittävämpää Kicksin sinistä lakkaa.
Näissä kynsissä viihdyin todella monta päivää ja osassa kuvistani näkee jo, että lakka on hieman lähtenyt kulumaan kärjistä. En kuitenkaan millään malttanut vaihtaa tätä lakkausta pois parin päivän jälkeen, vaan testasin vähän, kuinka kauan lakkaus pysyy sellaisena, että sen kehtaa kynsillä pitää. Nämä lakat kestivät kyllä kuin unelma, ne olivat minulla ainakin 5 päivää ja kuten alta näkyy, niin minusta ne olivat todella hyvässä kunnossa viidenkin päivän jälkeen.Jännää, etten koe kamalasti tykkääväni sinisestä väristä, mutta sininen ja pinkki/punainen/vaaleanpunainen toimivat aina yhdistelmänä. Ehkäpä siksi, että näitä sekoittamalla syntyy violettia, joka on ehdottomia lempivärejäni.Näistä kynsistä tuli muuten ainakin minulle hieman mieleen aiemmin tekemäni sini-violetit kynnet. (Alla vielä kuvaa ilman tarroja.)Näin jatkui lakkakolmikkojen esittely ja muutama on vielä jäljellä. Kahdella muulla julkaisemattomalla setillä olenkin jo lakannut ja postaukset odottavat vain julkistamista ja kuvien muokkailua.

Ajattelin muuten, että kun saan kaikilla kootuilla seteillä lakattua, niin voisin varaan jonkun kyselyn psitää pystyyn, mikä oli paras setti. Kuulostaisiko se kivalta? :)

3 kommenttia:

  1. Vahvat värit, mutta silti ovat aika hempeän näköiset tarrojen kera :) tulee mieleen jotain jota en saa nyt päähän :D

    VastaaPoista
  2. eekku: Kiitos!

    Heidi: Hih, no jos keksit mikä näistä tulee mieleen, niin huikkaa ihmeessä! :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!