maanantai 2. syyskuuta 2013

Kesä on hololakkojen aikaa mekko Gina Tricot
laukku tuliainen Roomasta
ballerinat KooKenkä

Kynsiharrastuksen puolesta kesä tarjoaa ihanat puitteet ottaa valokuva. Ihan harmittaa jo valmiiksi kun ajattelee niitä pimeitä ja sateisia marraskuisia iltoja tai aamuja, kun yritän saada lakkaukset kuvattua... Ei voi vain lähteä puistoon aurinkoa palvomaan ja samalla räpsäistä paria kuvaa hillittömästi auringossa kimmeltävistä hololakoista...Tänä kesänä mä meinaan oon suorastaan rakastunut A Englandin lakkoihin ja hankkinut merkiltä erilaisia hololakkoja enemmänkin. Ja kerran lakkasin puistossa kynteni näillä kolmella komistuksella.Kuvassa on siis Briarwood, Briar Rose ja Sleeping Palace.Upeita lakkoja olivat kaikki ja vaikka olin suunnitellut, että kotona sitten koristelen nämä vielä jotenkin, en minä sitä ikinä tehnyt. Ihastelin van kaikkien upeaa kimmellystä. :)Mitä tykkäätte A Englandin lakoista? Entä holoista? Käytätkö niitä vielä syksyllä/talvella, vai saavatko ne odottaa ensi kesää?

3 kommenttia:

 1. Aivan ihania! Sen perusteella mitä multa niitä löytyy, eli 2 kappaletta.. :D En kyllä haukkuja ole kyseisestä merkistä kuullut ikinä. :) Mullakin on tuo Briar Rose, ja se toinen on Rose Bower.. :)
  Odottelen aurinkoa kyllä ennen kuin noilla kaunokaisilla lakkailen.

  VastaaPoista
 2. Kauniita ovat, erityisesti nimettömässä oleva. Tosin sen väri on aika syksyinen :)
  Itse en omista yhtään A Englandia, mutta muita holoja kyllä. Holot on parhautta!

  VastaaPoista
 3. rose86: En oo kyllä mäkään kuullut mitään negatiivsita. :)

  hannele: Holot on kyllä ihania ja nyt mulla on vähän paniikki kun tulee syksy ja mulla ois paljon vielä holoja, joilla haluan lakata. ELi toivottavasti tulee vielä aurinkoisiakin kelejä. Sitten kaivan holot heti esiin. :)

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!