tiistai 10. syyskuuta 2013

Ranskikset

Pikaisessa esittelyssä kaksi erilaista ranskisvariaatiota, jotka tein tässä elokuussa.Tässä hololakoilla tehdyssä versiossa pikkurilli ja nimetön ovat violetteja ja muut sormet oransseja. (Tai siis ei sormet, mutta you know what I mean...) Lakat ovat Klean Colorin, eli haisevat aika tujulle, mutta lakat ovat mielestäni kauniit! Päätimpä siksi hankkia pari lisää näitä holoja, kun kirppikseltä niitä bongasin.Tarkoitus oli lakkausta jotenkin vielä koristella esim tarroilla tai leimoilla, enkä jaksanut kauheasti murehtia tuon rajan suoruudesta... Mutta koska oli pakko lähteä töihin ja lakka kuivui aika hitaasti, näillä mentiin. Ja tykkäsin ihan näinkin, vaikka vähän tarkemmin olisi voinut tuon lakkauksen hoitaa. Töiden jälkeen en enää jaksanut alkaa koristelujen tekoon ja kahden päivän jälkeen oli jo aika vaihtaa lakkaukset, joten koristelut jäivät kokonaan. Hups! Mitä tästä opinkaan? Älä kuvittele, että jaksat jatkaa kynnet valmiiksi "joskus myöhemmin". Se ei selvästikään toimi mulla, vaikka monet niin tekevätkin.Toisen ranskisvariaation toteutin Sally Hansenin Lustre Shine lakoilla. Lakat ovat sävyiltään Lava ja Plume. Nämä ovat mielestäni upeita duochromeja. Lakat on muuten aikoinaan saatu Joensuun kynsimiitistä ja olin näistä aika innoissani, koska olin suunnitellut näiden ostoa ennen kuin satuin samaan kolme sarjan lakkaa miitistä.

Ainakin pullokuvissa näkyy vähän tuota duochromemaisuutta ja yritin kynsikuviinkin saada vähän eri sävyjä esiin kynsiä kallistelemalla. Tuo Lava oli paljon glitterisempi ja rakeisempi kun taas Plume oli paljon "normaalimpi" koostumukseltaan, tai sellainen kuin odotinkin näiden olevan. Plume myös peitti paremmin tästä syystä. Jännää, että ainakin kokoelman yhdessä lakassa on ihan erilainen koostumus verrattuna kahteen muuhun?Lakkasin ensin vinottan kynnen kärjen toiseen käteen Plumella ja toiseen Lavalla. Ja sitten vetäisin toisin päin vinottain sillä toisella lakalla. Olipas epäselvästi ja huonosti selitetty. No, kuvista näette.Päätin viimeistellä lakkauksen vielä kultaisella koristelulakalla. Koko kynnellä tässä taitaa olla vain väritön aluslakka, en muistaakseni laittanut mitään nudea koko kynnelle ennen kärkien maalaamista.Mä tykkään kyllä paljon tämmöisistä erilaisista ranskisversioista, vaikka pitkään aikaan en taas oo niitä tehnyt. Ja sitten kun teen, niin teen monet putkeen... Käykö teillä ikinä näin? Että hurahdatte johonkin koristelutyyliin ja sitten siitä ei meinaa saada tarpeekseen? Vai vaihdatteko aina joka kerta johonkin erilaiseen ja uuteen koristelutyyliin?

5 kommenttia:

 1. Mulla kans on ranskisten, ja aika usein mattalakkaustenkin kanssa, että kerran kun teen niin pää pursuaa ideoita samankaltaisista lakkauksista :-D

  VastaaPoista
 2. Ihania molemmat lakkaukset <3

  Mullakin käy aina niin, että hurahdan johonkin ja sitten pakko tehdä jollain koristelutyylillä/lakalla/koristeilla monet kynnet putkeen :D

  VastaaPoista
 3. Uusi mielenmaisemia blogiosoite on http://mielenmaisemani.blogspot.fi/ :)

  VastaaPoista
 4. Eekku: Kiitos!

  Masa: Hyvä etten ole ainoa! :D

  SaraCupCakez: Kiitooooos! :)

  Suvinen: Kiva kun ilmoitit!

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!