sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Kesä

Koska tänään on syyskuu ja kesä taitaa olla nyt viimeistään ihan virallisesti ohi, niin ajattelin sen kunniaksi tai siitäkin huolimatta palata vielä kesän tunnelmiin ja kirjoitella jotain ihania kesämuistoja, ettei kylmä ja sateinen syksy iske ihan vielä vasten kasvoja...Onneksi tänä kesänä sai nauttia hyvistä aurinkoisista ilmoista ja lämmintäkin oli aina välillä. Jopa minä kaikkien kesätyökiireiden keskellä ehdin hieman nauttia auringosta ja ulkoilmasta. Olipa ihanaa päästä ulos pelkissä ballerinoissa ja kevyessä kesämekossa. Sitä tulee kyllä hieman ikävä, koska kesä on täällä Suomessa kuitenkin niin lyhyt...Ainoastaan se hieman harmittaa, etten ehtinyt tänä kesänä käydä rannalla oikeastaan yhtään. Aurinkoisina päivinä tuli lähdettyä usein vain lähipuistoon, joka tuntuu olevan aika suosittu auringonottajien keskuudessa. Ensi kesänä koetan siis käydä useammin rannalla, jotta pääsisin ihan uimaankin siinä auringosta nauttimisen ohella!bikinit H&M
aurinkolasit H&M

toppi H&M
shortsit Fiorellasta
laukku Puma

Kesän aikana löysin vaatekaappiini monia uusia ihania kesäisiä vaatekappaleita, kuten shortseja. Nämä on kaikki vielä esittelemättä, mutta niistä on postaus kyllä työn alla.

Yksi kesän harrastukseni oli yllättäen elokuvissa käynti. Kuopioon tuli meinaan uusi leffateatteri ja se piti käydä katsastaassa, useampaan kertaankin. En hirveästi ole elokuvissa käyntiä harrastanut viime vuosina, kun se on mielestäni aika kallista lystiä, mutta Finnkinon kesäleffapaketti ja opiskelija-alennukset nyt yleensä ovat vähän lisänneet elokuvissa käyntiäni. Ja ehkä nyt hieman myös se uusia iso ja upea elokuvateatteri. :)huivi H&M
paita Gina Tricot
neule Inspire
housut H&M
ballerina KooKenkä
laukku tuliainen äidiltä

Aina ei kesällä sääkään ollut se paras mahdollinen, mutta kesä kun oli, niin jäätelöä syötiin, vaikka sitten tihkusateessa ulkosalla. :D Tuo ylempi kuva on otettu kun oltiin kotimatkalla leffasta ja tosiaan jätskiä oli pakko saada, vaikka satoi ja oli aika pirun kylmä. Vältettiin se ihan pahin rankkaksade, mutta vanhat kuluneet ballerinani eivät kyllä selvinneet tuosta matkasta enää hengissä. Onneksi löysin uudet vaaleat melko samanlaiset ja vielä alesta... :)

Mun rakkaat karvanaamatkin saivat uuden tyylin kesän tullen, meinaan kummatkin käytettiin trimmissä ja tämä oli Bobon ensimmäinen trimmi Suomessa. Poika kyllä käyttäytyi kullemma todella mallikelpoisesti ja sain siis olla ylpeä! :)Veetistä tuli aika karun näköinen kun herra takkuturkki vedettiin ihan melkein kaljuksi. :D Ihan kuin joku valkoinen rotta... Onneksi toi turkki kuitenkin kasvoi suht nopeasti ja nyt Veeti on taas jo ihan söpön näköinen. :)Mulla on tosiaan tänään viimeinen lomapäivä ja sitten huomenna alkaakin sekä koulu että tanssinopetushommat. Ei mikään pehmeä lasku. Yritän jotain tekstejä teille ajastaa alkuviikolle, koska todennäköisesti en ehdi itse koneelle ennen kuin vasta loppuviikosta. Saa nähdä, miten poikki sitä on ekan viikon jälkeen...Millaisia ihania kesämuistoja teillä on tältä kesältä? Oliko kiva kesä?! :)

3 kommenttia:

 1. Kesä oli oikeastaan todella kiva, vaikka mitään kummoista en milloinkaan tehnyt.. Parhaat muistot ehkä Michaelin Visulahden keikalta sekä RakuunaRockin keikalta :) Ja no, jos elokuu lasketaan vielä kesäksi, niin viime keskiviikkoilta :)

  Mistä tulikin mieleen, olit Helsingissä myös keskiviikkona ? Koska mietin näinköhän siut siellä.. Kuuden hujakoilla Rautatientorin bussipysäkkien ohi käveli siun näköinen neitonen, rautatieasemalle sisälle.

  VastaaPoista
 2. Ooka: Olin mä joo keskiviikkona Helsingissä ja junalla lähdin kotiin joskua siinä illalla. En nyt kyl yhään muista mihin aikaan, mut hyvinkin saatoin olla minä. :)

  VastaaPoista
 3. Hurjaa ! En uskaltanut hihkaista mitään, kun en ollut yhtään varma olitko se sinä vai joku muu :D

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!