lauantai 5. lokakuuta 2013

Euro Centrale

Hankin Espanjassa käydessä OPIn Euro Centrale minilakkapakkauksen. Päätin sitten kerran, että toteutankin lakkauksen käyttämällä tämän setin lakkoja.Mieleeni putkahti statement-kynnet, joita näkyi aika paljonkin jossain vaiheessa blogeissa. En lähtenyt sen kummemmin googlettelemaan, onko tässä jotain tiettyjä sääntöjä, millaiset ne statement-kynnet todella ovat, vaan ihan oamsta päästäni lähdin ideaa toteuttamaan omille kynsilleni. Eli eri väreillä siveltimenvetoja sinne tänne kynnen kärkeen ja muutamia pisteitä vielä päälle.OPIn pikkupulloissa on hyvin ohuet sudit, joten siveltimenvedoista tuli tosi ohuita ja niitä sai laittaa aika paljon, että koko kynnen kärki peittyi. Lätkin värejä sikin sokin ja kaiken päälle laitoin vielä muutaman vedon kultaista lakkaa, joka oli kosotumukseltaan selkeästi erilainen kolmeen muuhun lakkapakkauksen lakkaan verrattuna ja ei ollut niin peittävä. Joka kynsi oli hieman erilainen.Tykkäsin tästä lakkauksesta paljon ja se sai kehuja mm. työkavereilta. Eipähän ainakaan kävele ihan heti samanlaiset kynnet vastaan. :)

Oletteko te tehneet joskus statement-kynsiä tai jotakin teemalakkausta tietyn kokoelman lakoilla?

10 kommenttia:

 1. En ole tehnyt statement kynsiä

  VastaaPoista
 2. Hei luin jostain blogista että olisit tulossa kans ens viikolla messuille?Mikä päivä ?Ois kiva tavata

  VastaaPoista
 3. Eekku: Näillä näkymin oisin tulossa pe ja la. Eli jos jompana kumpana päivänä olet kanssa siellä, niin voitais hyvin nähdä. :)

  VastaaPoista
 4. Nää on ihan älyttömän hienot ♥

  VastaaPoista
 5. Hei ootko tulossa yksin vai lauantaina mulla on jo niin paljon seuraa tuolla mut toki voin moikata jos törmätään ,mutta aattelin ehkä mennä perjantaina jo yksin käväseen töiden jälkeen ku lyhyt päivä.Silloin kaipaisin seuraa =)Laitan sulle sähköpostia

  VastaaPoista
 6. En löytäny enään sun sähköpostiosoitetta laitatko sen mulle =)

  VastaaPoista
 7. SaraCupCakez: Aaaw, kiitos! :)

  Eekku: Mulle voi laittaa söhköpostia charmedtaisan at hotmail.com ja voidaan mun puolesta nähdä jo pe, mun ois tarkoitus silloin olla koko päivä siellä. :)

  VastaaPoista
 8. Jep perjantai sopis tosiaan mullekki hyvin jos ei mitään estettä tuu ja laitan sulle sähkäriä nii voidaan vaihtaa puhelinnumerot

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!