perjantai 11. lokakuuta 2013

Kiharaa ja eyelineria

Blogini on jo jonkin aikaa keskittynyt paljolti kynsitaiteeseen ja satunnaisesti muuhun elämääni lähinnä ostosten muodossa. Mulla ois kuitenkin kovasti haluja kirjoitella muistakin aiheista aina välillä, kuten tietenkin siitä tanssista, joka on iso osa elämääni tällä hetkellä opiskelujen ja työn muodossa. Viime aikoina mulla on noussut taas paljon kiinnostus hiustenlaittoa ja meikkaamista kohtaan. Kirjoittelinkin aiemmin, että hankin Muotipäiviltä pari tyyliin ja kauheuteen liittyvää kirja ja olen taas selkeästi löytänyt sen laittautumisen riemun uudelleen, joka tuntui hieman unohtuneen sinne verkkariarjen taakse, jolloin ei tunnu järkevältä meikata kun hikoilee ja liikkuu koko ajan. Kesätöissä olo varmasti auttoi tähän, koska sinne pystyi laittautumaan arkenakin. Oli kiva joskus laittaa vähän hiuksia ja meikata kunnolla ennen töihin lähtöä! Mä todella opin taas nauttimaan näistä asioista, kun meikkaaminen ja hiusten laitto eivät tosiaan kouluaikaan kuulu mun arkirutiineihin.En tiedä johtuuko se siitäkin, että mun hiukset ovat kasvaneet hirmu paljon kesän aikana ja nyt saat taas aikaiseksi kaikkia kivoja kampauksia ja kiharoita. Voi, mä niin rakastan kiharoita ja tietenkin omat hiukseni ovat kovin suorat... Kokeilin kesän lopulla tehdä yllä näkyvän kiharapilven nukkumalla pienet nutturat päässäni ja tykkäsin kovasti lopputuloksesta. Kivan huoleton, eikä kampauksen toteuttaminen vaatinut aamulla paljoa aikaa, kun vaan avasi nutturat ja vähän suki hiuksia & suihkutti lakkaa. Ihanan vaivatonta! Onnistuu myös sellaisina aamuina, kun haluaa nukkua pitkään.

Meikkaaminenkin on sellainen asia, että oon sitä jatkuvasti vaan vähentänyt kun oon ollut koulussa (nyt viimeiset 3 vuotta). Ensin jaksoin hyvin meikata koulun ulkopuolella, mutta sitten sitä laiskistui meikkaamisen suhteen ihan täysin ja harvoin jaksoin mitään meikkivoiteita yms käyttää. Tai muutenkaan mitään kovin näkyvää meikkiä. Kun ihan hurjaksi heittäydyin, niin laitoin ripsaria. :D Mutta nyt oon taas ihastunut paksuihin silmien rajauksiin ja punaisiin huuliin. Poskipuna ja aurinkopuuteri ovat myös kavereita varsinkin kesän jälkeen ja kun olen niin kovin kalpea, että on mukavaa saada vähän väriä kasvoille, ettei näytä ihan kuolleelta. :DMä tilasinkin muutamia uusia huulipunia eräästä nettikaupasta ja koetan esitellä ne pian teille. Käyttöön ovat päässeet, joten eivät tunnu turhilta ostoksilta. Oon käyttänyt nyt ahkerasti piilareita muutenkin kuin koulussa, jolloin on paljon helpompi vähän hullutella silmämeikin kanssa. Olenpa niinkin hurjaksi ryhtynyt, että joskus olen kouluunkin saattanut laittaa ripsiväriä, jos on teoriatuntejakin ja päällä saattaa olla muutakin kuin kuluneet treenihousut ja hikinen paita. :)

Mua näkee tosi harvoin hiukset auki. Koulussa hiukset pitää olla aina kiinni ja mulla on muutenkin aika ohuet hiukset, jotka pitäis aina laittaa jotenkin, että ne näyttäis auki hyvältä. Mutta nyt kesällä yritin kunnostautua tässäkin asiassa ja opettelin pitämään hiuksiani auki. Tietenkin uusia hiusväri tuntui auttavan siihen, koska paljon kivempihan tuota kaunista juuri värjättyä tukkaa on esitellä kuin sitä haalistunutta juurikasvullista...

Onnistuin koneen syövereistä bongaamaan pari kuvaa, joissa mulla on hiukset auki tai melkein kokonaan auki. Näitä on oikeasti tosi vähän. Ja kun koulu/opetushommat ovat taas alkaneet, niin varmasti tulee olemaan haastavaa pitää hiuksia edes joskus auki. Kun tanssitunneilla tulee kuitenkin kietaistua hiukset ponnarille ja sitten ei halua loppupäivää kuljeskella ponkkarinrajat hiuksissa tai yleensäkään hikiset hiuset auki, yh.Mä odotan nyt siis mielenkiinnolla, mitä tälle mun meikki- ja hiusinnostukselle nyt tapahtuu kun arki on taas alkanut ja päivät täyttyy tanssitunneista ja opetuksista... Ja haluisin näistä asioista vähän blogiinkin kirjoitella. Toivottavasti siis satunnaiset hius- ja meikkijutut kiinnostaa, vaikken tosiaan mikään näiden asioiden guru olekaan. Olenhan mä ennenkin kirjoitellut satunnaisesti esim uudesta kihartimestani, joka on taas päässyt ahkeraan käyttöön muuten. Ja asukuvia olen vilautellut ennenkin blogissani, vaikken tiedä kuinka innolla niitä seurataan, vai odottavatko kaikki lukijat vain niitä seuraavia uusia kynsiä? No, nyt on sana vapaa ja voitte kommentoida, mitä tahtoisitte lukea jatkossa blogistani ja mikä ei kiinnosta yhtään. :)

2 kommenttia:

  1. Mä ainakin mielelläni luen vähän erilaisiakin postauksia, joten go for it! Mä itse harrastan tanssia ja olen todennut, että koska tanssi on esteettinen laji ja sitä joutuu tuijottamaan itseään peilistä aika paljon, voin laittaa vähän meikkiä tanssitunnille. Useinhan homma "hoituu" sillä, että menen tanssitunnille suoraan töistä eli olen jo aamulla meikannut, mutta vaikka mulla olisi vapaapäivä, laitan ainakin ripsaria ja piirrän itselleni vähän kulmia. Ja saatan laittaa myös vähän jotain meikkipohjaa. Osittain tää johtuu siitäkin, että kouluni on Helsingin keskustassa eli joudun liikkumaan "ihmisten ilmoilla" enkä vaan oikein tykkää meikittömästä pärstästäni. Eli mulla on vaan mukavampi olla, jos on edes vähän meikkiä, joten suon sen itselleni. Kotimatkalle en sitten meikkiä kyllä enää lisää, sitten ei haittaa, vaikka naama on punainen ja hikinen. :-D

    VastaaPoista
  2. Sara: Kiitos paljon hyvästä kommentistasi! Ja kiva ettei nää mun ajatukset oo saaneet heti ihan murskatuomiota. :D Mä niin ymmärrän tuon ongelman, ettei ihmisten ilmoilla oo kiva liikkua meikittä ja ihan rähjäisen näköisenä. Mäkin tykkään näyttää huolitellulta ja siksi tykkään liikkua mielummin vähän meikattuna kaupungilla ja mielummin meen koulusta suoraan kotiin, jos en oo jaksanut yhtään meikata tai pukea muuta kuin treenivaatteet päälleni. Nyt päätin muuten kokeilla kulmien kestovärjäystä, niin ei tarvi harmitella kulmakynän kotiin jättämistä. :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!