lauantai 28. syyskuuta 2013

Espanjasta ostettuja

Löysin sitten tämmöisen keskeneräisen postauksen blogini syövereistä... Hups. Onhan tuosta Espanjassa käynnistä jo vierähtänyt tovi... Mutta silti halusin kirjoitella tästä, koska mä tein silloin reissun aikana päätöksen, että koetan hieman haastaa itseäni, nimittäin haastan itseäni käyttämään jälleen sormuksia. Mä käytin niitä joskus nuorempana tosi paljon ja tykkäsin kauheasti kaikista näyttävistäkin sormuksista, mutta sitten ne jostain syystä vähän jäi. Osittain ainakin ihan käytännöllisyyden takia, kun tanssitunneille ne ois täytynyt aina riisua... Mutta tanssisalin ulkopuolellahan voisin ihan hyvin edelleen käyttää sormuksia. Niinpä ostin itselleni muutaman sormuksen nyt testiin, josko niitä tulis pidettyä.



Ja tulihan sitä ostettua paljon muutakin pikkukrääsää kynsilakkojen ohella. Mä ostin noita kiharruspatukoita, kun olivat tosi halpoja suomeen verrattuna ja samasta syystä myös pinnejä. Löysin myös ison kasan kunnon blingbling korvakoruja halvalla ja useampi pari lähti mukaan. Korvakorut on semmoisia, joita mä käytän koruista eniten. En kuitenkaan aina koulupäivinä, kun tanssitunneilla taas tulee se käytännöllisyys vastaan ja siellä ei voi olla mitään kvoin isoja ja roikkuvia korvakoruja. Mutta jotkut napit tietty on ihan ok. Mä pidin ennen aina korviksia, mutta nykyisin en osaa enää oikein nukkua korvikset korvissa, niin joskus aamuisin ei muista niitä laittaa kiireessä.



Mä oon joskus kai maininnut, että mä rakastan kaikkia elefantteihin liittyviä juttuja. Siis elefantteja koruissa, vaatteissa, korteissa, valokuvissa, koriste-esineissä... Mä oon pienestä asti keräillyt erilaisia elefantteja, lähinnä jotain lasisia patsaita ja tietenkin pehmoleluja. :) Nyt Espanjastakin tarttui mukaan sormus, rintaneula ja avaimenperä. Enää en ostele niinkään mitään koriste-esineitä, mutta esim elefanttikorut ovat edelleen erittäin tervetulleita kokoelmiini, koska niille on ihan oikeaa käyttöä.



Mä ostin Espanjasta keväällä kahdet kengätkin, jotka ovat ahkerasti näkyneet mun asukuvissakin. Nämä ovat ehdottomasti mun lempparikengät tällä hetkellä. Nuo kiilakorkolenkkarit on vaan niin mukavat jalassa ja mä nyt tykkään piikeistä kengissä, siksi nuo violetit on vaan niin cool. :) Hetkeäkään en oo kumpienkaan ostoa katunut, nää on itseasiassa yhdet vuoden parhaat hankinnat! Onnistuin vasta nyt kesällä löytämään Suomesta itselleni kivat kiilakorkolenkkarit ja nyt oon kattellut tuommoisia piikkikenkiä esim mustina, mutta en ole raaskinut ostaa täältä Suomesta ainakaan vielä, kun noista omistani maksoin silloin muistaakseni 8e.



Espanjan vaatehankinnoista eniten käyttöön ovat päässet ehdottomasti nahkatakki ja hieman yllättäen ehkä tuo mintunvihreä paita. Siinä on tosi kiva juju selässä, kuten alla olevasta kuvasta käy ilmi. Mä en osannut moneen vuoteen käyttää nahkatakkia (annoin vanhan punaisen tekonahkatakkini pois kun sitä ei tullut käytettyä), mutta joku vuosi-kaksi sitten aloin semmoisesta taas haaveilla ja onneksi löysin edullisen takin sitten Espanjasta. Nyt syksyllä takki on päässyt taas ahkeraan käyttöön.



Vielä pari ostosta, joita en ole esitellyt. Ihan pakko piruuttani esitellä nuo leopardihousut, vaikka niitä ei kai kauheasti tulla näkemään missään päivän asuissa, kun avomies on sitä mieltä ettei liiku mun kanssa julkisilla paikoilla kun mulla on noi jalassa! :D No ihan vitsillä se kai sen sanoi... Mutta rehellisesti sanottuna noi on kyllä ihan treenihousuiksi ostettu, joten harvemmin niitä muualla kuin koulussa tulee kai pidettyä.



Pinkki paita on aika peruskamaa ja siksi tarpeellinen. Mulla kun ei ole paljoa ihan perus pitkähihaisia. Paidassa on kivana yksityiskohtana noita nappeja kauluksessa. Alla pinkki paita on osana erästä kesäistä päivän asuani. Rento ja vähän tylsäkin kotiasu (vanhat mukavat farkut ja yksivärinen paita) muuttui todella helposti kiinnostavaksi asukokonaisuudeksi kun lisäsin siihen liivin. Tykkäsin tästä yhdistelmästä niin paljon, että käytin tätä heti seuraavana päivänä kaupungille lähtiessäni, koska tuntui tyhmältä olla näin kivassa asukokonaisuudessa vain kotona.



paita Inside
liivi Aleksi 13(?)
farkut H&M

Millaisia koruja te tykkäätte käyttää ja mitä koruja taas ette osaa käyttää?

2 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia ja etenki noi kiilakorkotennarit sellaset mieki ehkä haluaisin =)Mulla tulee käytettyä eniten korviksia yleensä en lähe minnekkään ilman (heh ja niitähän löytyy )kyl myös sormuksia,kaulakoruja ja käsikoruja mut pitäs käyttää enempi mut ku työ rajoittaa niiden käyttöä

    VastaaPoista
  2. eekku: Mä oon ihan rakastunut noihin kiilakorkolenkkareihin itse! :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!