keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Ai mitennii oon heikkona glitteriin?

Mulla on kertynyt aivan järkyttävän paljon ostoksia, joita en ole esitellyt blogissani. o_O Tää on oikeasti aika pelottavaa, mä vaikutan varmaan ihan järkyttävältä shoppailuholistilta! :D Mä en ala postata kaikkia ostoksia samalla kertaa, vaan lähden purkamaan tätä sumaa nyt kynsijutuilla. Mä en ole shoppailut pelkästään kaikkia ihania kynsijuttuja, vaan myös vaatteita ja Ikeassakin tuli pyrähdettyä ja ja ja ja....

Mutta nyt aivan huikea paketti kimmellystä ja tsimmellystä, olkaa hyvät!



Ihan Eve suostui tekemään yhden kimppatilauksen mun kanssa ja siinähän kävi lopulta niin, että odoteltiin tuolta rapakon takaa lakkoja niin pitkään tänne Suomeen, että siinä ehdittiin pari muutakin kimppatilausta vielä pistää pystyyn... :D Lopulta mulle tuli aikamoinen glitterkasa kerralla kotiin. Tai siis SmartPOSTin automaattiin. Ekaa kertaa muuten käytin tuollaista automaattia ja hyvin toimi. Hieman pidempään se paketin saapuminen minulle kesti kuin perus kakkosluokassa, mutta ongelmia ei ollut. Parasta oli, että paketista tuli mulle ilmoitus just kun mun työpäivä oli lopussa ja automaatti sijaitsi työpaikallani. Mikä ihana piristys rankan työpäivän jälkeen! Mukana oli vielä kiva korttikin!


Tilaus sisälsi suurimmaksi osaksi indie-lakkoja, mutta mukaan eksyi kyllä pari perinteisempääkin: China Glazen Mosaic Madness ja Color Clubin Beyond.



KB Shimmerin Blinded by the bright on ihana neonkeltainen, joka huutaa suorastaan kesää, eikö?

 

Tätä OPIn lakkaa olen himoinnut niiiiin kauan! Kyseessä on siis You Glitter Be Good To Me.



Sationilta tilasin pari lakkaa, jotka kantavat nimiä Midlife Miss-Tress ja Diamond diggin' diva. Yllä oleva kuva on hieman tärähtänyt, mutta lakat kimmeltävät vain, ah, niin ihanasti!




Rainbow Honeyltä päätin kotiuttaa pitkän harkinnan jälkeen kaksi lakkaa.
 


 A Little Kindness ja Snake Eyes ovat (kuinka ollakaan) ihania glittersekoituksia!




Tässä Bitches Have Birthdays ja Menage et Trois Darling Divalta. Ensimmäinen oli pakko saada jo ihan nimensä takia. Toinen lähti samalta merkiltä kaveriksi, koska en tykkää omistaa vain yhtä lakkaa yhdeltä merkiltä. :)

Voi sitä onnen päivää kun sain nämä kaikki kerralla hypisteltävikseni! Voitteko te edes kuvitella, miten onnellinen olin?! Ja pakko nyt heti sanoa, että olen kyllä niin rakastunut kaikkiin erikoisiin glittersekoituksiin ja indie-lakkoihin, että mua saa aina huudella mukaan erinäisiin kimppatilauksiin jakamaan postikuluja, koska aina mun kokoelmissa on tilaa parille auttamattoman kirpaisevan hintaiselle bilehilelakalle!

Sitten ostoksia ihan kotimaasta. Oon kierrellyt ahkerasti eri markettien ja kauppojen kosmetiikkaosastoja katsastamassa kesän uutuuslakkoja ja jotainhan sieltäkin tarttui sitten mukaan.



Ensinnäkin mä tein ilahduttavan löydön Anttilasta. Luulin meinaan Sally Hansenin kynsitarrojen poistuneen valikoimasta, koska niitä myytiin joskus alennuksella ja mä hamstrasin niitä tuhottomasti. :D Todellisuudessa siinä kai tehtiin vain tilaa uudelle erälle, jossa oli uusia kuosejakin mukana. Tämä kesäinen kukkakuosi oli pakko ostaa, vaikkei nämä nyt mitään ihan ilmaisia ole. 11e paikkeilla hinta pyörii mielestäni kaikissa paikoissa. Mutta nämä ovat mielestäni hintansa arvoisia ja toistaiseksi parhaita koko kynnelle liimattavia tarroja, joita olen kokeillut. Omani ostin lopulta Citymarketista, johon nämä olivat myöskin rantautuneet. Tosin Citymarketissa ei niitä vanhoja koskaan myyty alennuksella pois tietääkseni.



Kuvassa vasemmalla on L'Orealin käsittääkseni Miss Pop kokoelmaan kuuluva lakka, joka on myös aika indie mielestäni? Sävy on 220 Paradise Flower. Ainakin kyseisen kokoelman ständissä tämä lakka oli Anttilassa, vaikken siitä ole kyllä onnistunut netistä mitään kuvia bongaamaan ja missään muussa kaupassa en tähän sävyyn ole törmännyt. Aika tyhjiä ovat olleet joka kaupassa nuo Miss Pop telineet kynsilakoista, eli kaupaksi ovat käyneet. Minua kiinnosti vain tämä erikoisuus. Vaikka oli siinä myös joku semmoinen sinisen ja lisän välillä vaihteleva duochromekin mielestäni. Aika moni marketissa myytävä merkki on nyt yllättänyt positiivisesti erikoisilla ja indiemäisillä lakoilla. Ja se on minusta vain plussaa!

Varmaan monia kynsiblogeja lukevalla tulee jo Maybellinen Polka Dotsit korvista ulos? No, minäkin niihin hairahdin ja kotiutin pari. Mustavalkoinen houkutteli paljon, mutta lopulta päätin, että mulla on tarpeeksi mustavalkoisia lakkoja. No se jäi kyllä kaduttamaan ja mäpä kävin muutamaa päivää myöhemmin kyselemässä sen mustavalkoisen lakan perään Sokoksella... Siitä sitten lisää toisessa postauksessa.




Yritän tuota L'Orelalin lakkaa saada piakkoin kynsillekin, niin näkisitte sitä in action. Koska Polka Dotsien swatcheja nyt tosiaan on ollut aika monessa blogissa, niin säästämpä minä ne sitten myöhemmäksi. Muuten, tiesittekö tuohon Polka Dotseihin kuuluvan myös oranssin version? Sitä vain ei ole tullut Suomeen myyntiin. Tästä olen kyllä todella harmissani, olisi ehdottomasti halunnut sen sävyn! Jos joku bongaa jossain ulkomailla, niin huutakaa hep ja vielä mielummin, tuokaa mulle tuliaisina! :D

9 kommenttia:

  1. Mullakin on tuo Opin You Glitter Be Good To Me. Oli ihan must have -ostos, vaikka en kyllä vielä ole kerennyt kokeilla sitä.

    VastaaPoista
  2. Glittereihin on täysi oikeus olla heikkona ;) Mikään ei voi ikinä kimaltaa liikaa!

    VastaaPoista
  3. eekku: Kiitos!

    Yue: Itsekin vasta pullossa olen ihaillut, mutta on se vaan niin upea!

    Tiikeriankka: Haha, oikeassa taidat olla! :D

    VastaaPoista
  4. Vastaukset
    1. Ahaa, puhelin päätti julkaista kommenttin hieman ajoissa.. Piti vielä sanoa, että täälläkin yksi, joka on heikkona glitteriä ja että tuo blinded by the bright on melko kuolattava. ;P
      Niin ja oon muuten aina lukenu sun nickin "niniae"... Nyt vasta luin sen oikein :O

      Poista
  5. hannele: Hih, no hyvä etten ole yksin tämän asian kanssa! :) Ja yksi n nyt sinne tai tänne... :D

    VastaaPoista
  6. Oi ihanaa etten ole ainoa (glitter)shop-a-holic! <3 Nimimerkillä "pitäis tehdä ale-postaus, mut kuinka ihmeessä saan siitä silli-salaatista jotain tolkkua?? Aaargh x)"

    VastaaPoista
  7. Eve: On kyllä lohduttavaa huomata, että tuo glitterriippuvuus on kai aika yleinen vaiva. :D

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!