tiistai 23. heinäkuuta 2013

Kynsijuttuja lehdet täynnä

Kynsijuttuja on mielestäni viime aikoina alkanut näkyä paljon eri lehtien sivuilla. Tämä on tietenkin vain positiivinen juttu. Kynsien koristelu ja muutkin kuin vain yksiväriset lakkaukset alkavat kiinnostaa jo suuriakin massoja selkeästi. :) Ainakin MeNaisissa oli joskus jokin kynsijuttu ja ihan hiljattain Iltalehti julkaisi Passion for Nailsin Suvin tutoriaalin kynsijutussaan. Itse bongasin hiljaittain uusimmasta Kauneus & Terveys lehdestä parin aukeaman jutun kynsien koristelusta. Oli pakko ostaa kyseinen lehti.Bongasin jutusta mm. yllä olevassa kuvassa näkyvän Lumenen uutuusglitterin, joka on aika indiehenkinen värityksensä puolesta ja houkuttelisi jopa vähän ostamaan... Samassa kuvassa on myös kaunis Sally Hansenin Lustre Shine kokoelman lakka. Tämän kokoelman lakkoja minun pitäisi esitellä pian pari lisää blogissani... Lehdessä oli myös Seppälöihin vähän aikaa sitten rantautuneen Wet n Wild Fergie kokoelman lakka ja L'Orealin kultahippulakka, joka kuuluu samaan kokoelmaan kuuluisan Confettiksen kanssa.Itse kiinnitin huomioni yllä näkyviin ihaniin mustapinkkeihin Maybellinen kynsitarroihin, joiden kuvio on mielestäni ihan super kaunis! Noita tahtoisin testata! Ehkä on pakko kotiuttaa, jos näitä satun jostain bongaamaan. Vielä ei ole tullut vastaan.Lehdessä oli esiteltynä monipuolisesti erilaisia koristelutapoja kaviaarimanikyyrista samettikynsiin. Ei tässä sen kummemmin mitään tutoja ollut, mutta esitelty paljon erilaisia tuotteita, joilla voi tehdä erilaisia lakkauksia. Ihan kiva ja värikäs juttu. Ei paljon mitään uutta tietoa minulle, mutta tykkään aina katsella kynsilakkakuvia. Lehti oli muuten mielestäni positiivinen yllätys, koska mielenkiintoisia juttuja oli useita! En ole kai koskaan ennen kyseistä lehteä ostanut.Samaan postaukseen tungen vielä yhden rennon päivän asun viime viikolta. Mulla oli vapaata viikolla, jolloin päätin lähteä pyörähtämään kaupungilla ja torilla. Pitkästä aikaa kaivoin laatikosta nuo viime kesänä hankitut ballerinat. En voinut vastustaa tuota englanninlippukuosia...paita Gina Tricot
housut Seppälä
ballerinat Anttila
korvikset (nappi) eekun tekemät

Torilta oli tarkoitus saada vähän tuoreita marjoja kotiin ja mahdollisesti pakkaseenkin. Vadelmia tuli syötäväksi ja mansikoita on nyt pakkasessa asti. Ja jäi niitä mansikoita vähän syötäväksikin. :)Oletteko bongailleet lehdistä kynsijuttuja? Mitä tykkäätte niistä?

9 kommenttia:

 1. Mulla on samanlainen paita, on yksi suosikeista ollut nyt kesällä. Se heijastelee ihan mielettömästi :D

  VastaaPoista
 2. Vanquish: Jep, noi paljetit on ihan parhaat! Välillä ihmettelen, mistä nuo kaikki valot oikein heijastuvat ennen kuin tajuan sen olevan minä. :D

  VastaaPoista
 3. Minulla on samanlaiset ballerinat, juurikin tuon kuosin takia ostin ne :D

  VastaaPoista
 4. Emmi: Hah, mä oon niin pitkään etsinyt jotain brittilippukenkiä, että noi oli pakko saada heti kun näin!

  VastaaPoista
 5. Kivaa, kun lehdissä on alettu enemmän näyttää kaikkia kynsijuttuja! :)
  Kivat vaatteet, noi housut varsinkin on ihanat :3

  VastaaPoista
 6. Nyt on jotenki enempi lehdissä kynsijuttuja ja mulla tais myös olla tuo kauneus&terveys lehti kun tulee muutama nro keräilykampanjan palkintona

  VastaaPoista
 7. SaraCupCakez: Niin mustakin se on tosi kivaa! Ja kiitos, musta on kiva käyttää välillä sinisiä housja, jotka ei oo farkut. :)

  eekku: Joo, nyt on! Mä voisn jopa harkita tilaavani tuon lehdet, tykkäsin! :)

  VastaaPoista
 8. Ooo, mahtia että kynnet pääsee paremmin maailmankartalle, kun niitä alkaa näkyä muuallakin kun kynsilehdissä! ;D Ja sekin, että Nail It!-lehti tuli Suomeen on mahtia!

  VastaaPoista
 9. Sonne: Joo! Nail It! on kyllä ihan ehdottomasti vastaus mun rukouksiin! Oon tosi iloinen, että se on tullut Suomeen myyntiin. :) Ja muutenkin on hienoa, ettei kynsiharrastusta pidetä enää niin kummallisena, kun se on saanut enemmän julkisuutta.

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!