lauantai 13. heinäkuuta 2013

Essence + Sally Hansen

Toinen lakkaus, jossa käytössä oli Essencen Breaking Dawn kokoelman lakkoja, oli ensimmäinen ruffian manikyyrini. Tässä lakkauksessa käytössäni kyseisestä kokoelmasta oli Jacob's Protection ja alla näkyvät muut lakat (+ aluslakka).Sally Hansenin pikakuivattaja ja Lustre Shine Scarab lakka ovat Bernerin sponssaamia ja sain ne Joensuussa kynsimiitissä ollessani. Nuo Lustre Shinet ovat ihania duochromeja ja sain niitä miitissä yhteensä kolme. Piakkoin olisi tulossa postausta, jossa ne kaksi muuta ovat kynsillä. :) Tämä sininen Sally Hansenin lakka valikoitui Essencen kaveriksi, koska ajattelin niiden värimaailman sopivan yhteen. Sinistä ja sinistä.

Tuosta Diamond Flash Fast Dry Top Coatista on pakko sanoa, että se on noussut ehdottomaksi suosikikseni markettimerkkien pikakuivattajissa! Tämä Suosittelen siis ehdottomasti kokeilemaan!Tuote on aika ohutta ja tekisi joskus mieli pistää jopa pari kerrosta esim koristeluiden päälle, mutta ehkä olen vain tottunut toimimaan vähän paksumpirakenteisten pikakuivattajien kanssa. Toistaiseksi kyseinen pikakuivattaja ei ole vielä kuivunut yhtään tai muuttunut venyväksi mössöksi. Eli on edelleen oikein juoksevaa ja helppokäyttöistä. Pakkauksen ohjeen mukaan muistaakseni alla olevan värilakan pitää antaa kuivua n. 2min ja sitten saa laittaa päälle tätä pikakuivattajaa. Olen aina pienen hetken siis odotellut ennen pikakuivattajan laittoa. Ei ole lakkaukset kutistuneet ja hyvinä ovat kestäneet. Tällä saa myös nätin kiillon ja suht tasaisen lopputuloksen, vaikka siveltimenjälkiä voi saada aikaan liian kuivalla sudilla. Kiilto ei ole ihan samaa luokkaa kuin joissakin kalliimmissa pikakuivattajissa, mutta mielestäni kuitenkin hyvä. AInoa, mikä kovin ihmeyttää on tuo pikakuivattajien pakkaminen pulloihin, joista ei näe paljonko lakkaa on jäljellä. Todella epäkäytännöllistä ja hirmu yleistä.Laitoin suurimpaan osaan kynsistä Sally Hansenia pohjalle ja Essenceä päälle. Nimettömiin laitoin toisin päin. Jätin aika paksut kaistaleet tuota toistakin lakkaa näkyviin. Koko homman viimeistelin vielä valkoisilla perhostarroilla, ettei kokonaisuus olisi niin synkkä.

Scarab ei ole mitnekään alyttömän silmillehyppäävä duochrome, mutta nätti turkoosi lakka silti ja peitti hyvin tuon mustankin lakan. Lakkaa riitti oikeastaan yksi kerros, muta mustan päälle laitoin varmuudeksi vielä toisen.Jacob's Protection oli koostumukseltaan aika haastavaa, todella paksua, vaikka yritinkin ohuesti levittää. Eli tämän kanssa sai kyllä olla tarkkana kun kuivatteli lakkoja, nimittäin kuivuminen kesti kyllä hetken aikaa kun oli niin paksulti lakkaa. Ehkä muutama tippa ohentajaa olisi paikallaan? Tykkäsin kyllä Jacobista muuten, se on ihana musta lakka, jossa kimmeltelee sinisiä hippuja. Ei ihan yhtä kaunis mielestäni kuin Alicen mukaan nimetty lakka, mutta aika lähellä.

Sellainen oli siis ensimmäinen kokeiluni ruffianista. Jatkoa varmasti seuraa. Jotain kesäisempää ehkä ensi kerralla. :) Millaisia kokemuksia ja mielipiteitä teillä on ruffian manikyyristä?

4 kommenttia:

 1. Miulla on just tioi Jacob's protection ja se näyttää miusta paaaljon paremmalta pullossa kuin kynsillä. Kynsille levittäessä se sininen kimallus hävii melkein kokonaan . :<

  VastaaPoista
 2. Joo, totta minustakin tuo, että se sininen näkyy enemmän pullossa. Violetissa lakassa musta se kimmellys ei niin paljoa kadonnut kun kynsille levitti ja siksi se ehkä oli vielä mieleisempi?

  VastaaPoista
 3. Kaksi kertaa olen ruffiania kokeillut, tuplaversioina tosin. Haastavaa, mutta kivaa! =)
  Sulla hyvät värit valittuna!

  VastaaPoista
 4. Kaisa, taidankin muistaa ainakin sen yhden tuplaruffianisi, se oli ihan super upee! :)

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!