maanantai 22. heinäkuuta 2013

Instagram

Muutama lukija on saattanutkin jo huomata, että minut löytää nykyään myös Instagramista. Nimimerkkini on ninianee. Sieltä voitte siis seurailla reaaliaikaisemmin juttujani, koska blogiin kirjoittelussa on valitettavasti tällä hetkellä aika lailla viivettä, kun en millään ehdi postailla niin tiheään tahtiin kuin haluaisin. Eli instagramin puolella tarjolla hieman sneak peakeja jutuista, joita sitten blogissakin tullaan näkemään.Halvan tehtaalta ostettuja lakuja, Adidaksen ihana pinkki takki, uudet jazztossuni ja Classicin jäätelöitä, jotka olivat tarjouksessa. Mm. nämä kuvat löytyvät instagramistani.Olen tällä hetkellä viettämässä ihan kunnon kesälomaa, koska minulla sattuu olemaan ihan 6 (melkein 7) päivää vapaata kesätöistä! Niinpä olenkin ottanut vapaista kaiken irti ja reissaillut kavereita ja sukulaisia tervehtimässä. Kesälomani ohjelmaan kuului myös aikamoinen outlet shoppailu, nimittäin kävin sekä Pandan että Halvan tehtaanmyymälöissä ostamassa karkkia ja lisäksi vielä Adidaksen outletissa Vantaalla ostamassa tuon ylempänä näkyvän pinkin takin. Pandan tehdas oli sopivasti matkan varrella kun matkasin äidin luo ja Halvan tehdas sattui löytymään vahingossa Adidaksen outletin vierestä Pakkohan sielläkin oli pistäytyä. :DPandan tehtaalla oli aikamoinen hulina kun siellä käytiin. Ja tarjolla oli maistiaisia, sekä paljon halpoja kakkoslaadun tuotteita.Kävin pyörähtämässä myös Helsingin keskustassa shoppailun merkeissä. Sieltä tarttui uusien tossujen lisäksi mukaan yksi toppi (jonka esittelen myöhemmin) ja alla näkyvät lakat. En vain saa tarpeekseni tekstuurilakoista! Nämä kävin hakemassa Kampin Beauty Brands Co. liikkeestä, jossa tosin huiput avajaistarjoukset ovat ohi ja omistajakin ymmärtääkseni vaihtui nyt täksi viikoksi, jonka seurauksena siis hinnoittelu on hieman muuttunut.Alla vielä pari kuvaa mun reissun asusta.neule H&M
toppi Gina Tricot
housut H&M
huivi H&M
takki Seppälä
kengät D.T. New York
laukku BlancoJa lopuksi esittelen vielä instagramissa vilahtaneet reissukynteni. Hyvin ovat lakkaukset kestäneet, kun nyt reissatessa ja lomaillessa ei ole ollut paljoa aikaa (tai välineitä) kynsiä lakata.Eve multa toivoi joskus lakkausta Sationin uusilla lakoillani. Päätimpä yhdistää ne samaan lakkaukseen ja kaveriksi valitsin Dermosilin nuden lakan, jonka testaamista olen odottanut mielenkiinnolla. En ole aiemmin kyseistä merkkiä kokeillut ja tämän lakan sain itselleni Lahdessa miitistä. Lakan lahjoitti Dermoshop.

Mulla oli jo oikeastaan valmiina postaus liittyen Lahden miitistä saatuihin tuotteisiin. Halusin tehdä niistä ison oman juttunsa, jossa olisin kertonut myös käyttökokemuksiani ja siksipä sen tekemiseen vierähtikin hieman aikaa, kun piti mahdollisimman montaa tuotetta päästä testaamaan ennen postauksen julkaisua. Ja sitten tämä blogger onnistui jotenkin koko postauksen hävittämään. Voi itku! Mun täytyy nyt vaan kerätä uudelleen jostain ne kaikki faktat tuotteista ja postauksen julkaisu viivästyy taas, koska täällä reissun päällä ei oikein onnistu se uudelleen kirjoittaminen, kun en pääse tarkistamaan mitään faktoja itse tuotteista tai saamistani esitteistä. Mutta koetan kuitenkin ahkeroida teille sen postauksen jossain vaiheessa kun olen taas kotona. Harmittaa vaan, kun tässä viime aikoina olen bloggerin kanssa joutunut vähän turhan usein näihin hankaliin tilanteisiin, että oon omaa tekstiäni kadottanut tai tuhonnut vahingossa.

Palataampa nyt niihin kynsiin taas...Dermosilin lakka levittyi todella hyvin ja sain aikaan mielestäni aika tasaisen lopputuloksen. Koostumuksessa ei moitittavaa ja värikin oli kiva. Tosin aika vaaleanpunainen, eikä siis kovinkaan nude, vaan selvästi väriltään jotain muuta kuin perus kynnen väri. Mutta kyllä tätä minusta silti voi raskiksissa käyttää hyvin. Tykkäsin kovasti siis tästä lakasta ja ehdottomasti sain positiivisen kuvan merkistä, vaikka vain yhtä merkin lakkaa olen kokeillut. Minulla olisi vielä toinen saman merkin lakka testaamatta.Kynsien kärkiin töpöttelin sitten noita kahta glitterlakkaa ihan sattumanvaraisesti sekaisin. Jokainen kynsi on siis hieman erilainen ja aikamoiset glitteroksennuksethan näistä tuli, mutta glitter se aina miellyttää tämän tytön silmää, niin näissä kynsissä olen kyllä viihtynyt! Nuo Sationin lakat sopivat aika kivasti yhteen, kun kummassakin on mustaa ja hopeaa seassa.Mun vasemmassa kädessä on hirmuisen töpö etusormi ja siksi yritänkin kuvailla nyt oikeaa kättä, kun en jaksanut kaikki kynsiä alkaa lyhentämään. Luotan, että tuo kasvaisi pian... Jotenkin yllä olevassa kuvassa vielä onnistuin laittamaan sormet sellaiseen asentoon, että oikein korostuu tuo etusormen kynnen lyhempi mitta. Mutta tahdoin kuitenkin näyttää millaiset töpöttelyt sain aikaan vasempaan käteen.

Huh, pitkä postaus saa nyt loppua tähän. Toivottavasti joku jaksoi lukea läpi! Ja hei, vinkatkaa teidän nimimerkkejänne instagramissa, niin voin alkaa seurailla! :)

5 kommenttia:

 1. Tosi kiva tuo valkoinen paita! :)

  VastaaPoista
 2. nata-: Kiitos! Se on tällä hetkellä ihan mun lemppari.

  eekku: Eikös, eikös! :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniisti mätsää nuo sationit! :) Ja tosi hyvä ostos tuo "pitsi-neule", erivärinen toppi tm. vaan aina alle niin avot!

  VastaaPoista
 4. Eve: Kiitos! Täytyy kyllä vielä lakkailla kummallakin myös yksistään jonkun värilakan päälle jossain vaiheessa, mutta itsekin olin aika tyytyväinen kun uskalsin ne noin sotkea. :) Pitisvaatteet on kyllä siitä juuri ihan parhaita, että ne saa helposti ihan uudenlaisiksi vaihtamalla alla olevan topin. :)

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!