perjantai 12. heinäkuuta 2013

Essence Breaking Dawn Part 2

Tämän kokoelman tarkempaa esittelyä toivottiin jo useampi kuukausia sitten ja sen aloitinkin tuossa keväällä. Mutta postaus on tässä kaikkien kiireiden keskellä hautautunut tuonne luonnoksiin (kuten valitettavasti aika moni muukin aloitettu toivepostaus). Nyt olen päättänyt ahkeroida nuo luonnokset valmiiksi ja lähipäivinä siis niitä julkaista. Tällä hetkellä luonnoksissa on siis aivan liikaa tavaraa ja mulla on niin paljon juttuja, joista tahtoisin teille kertoa täällä blogissa ja ihan hirmuisesti kaikkia kynsiäkin esittelemättä! Miten tämä kesä onkin näin kiireistä aikaa? No, toivottavasti ei haittaa ihan kamalasti, vaikka nää jutut tulee näin viiveellä. Koska ehkä mun ois kuitenkin fiksuinta edetä aikajärjestyksessä?

No, mutta asiaan, eli Essencen Breaking Dawn osa kakkosen nimikkokokoelmaan. Mä oon aikamoinen vampyyrifani, niin jo ihan sen takia piti tää kokoelma saada. Mulla on hamstrattuna toistakin Essencen "vampyyrikokoelmaa" ihan kiitettävästi ja ehkä siitäkin vois tehdä tämmöisen esittelyn?Lakat vasemmalta oikealle: A Piece Of Forever, Alice Had A Vision - Again, Edward's Love ja Jacob's Protection.

Alla lakat kiekotettuna muuten samassa järjestyksessä, mutta kaksi keskimmäistä ovat eri päin. Eli A Piece Of Forever, Edward's Love, Alice Had A Vision - Again ja Jacob's Protection.Yllä lakat ulkona luonnonvalossa ja alla sisävalaistuksessa.

Nuo kolme tummaa lakkaa ovat kaikki hyvin "samaa sarjaa", mutta kultainen erottuu joukosta selkeästi. Mustasta tulee hieman mieleen OPIn Metallic 4 Life, mutta ei ne nyt kovin lähellä toisiaan kuitenkaan ole. Metallic 4 Life on kyllä näyttävämpi ja siinä on enemmän hopeaa. Sininen lakka on hyvin lähellä tuota mustaa, violetti taas erottuu mielestäni enemmän kahdesta muusta tummasta lakasta. Kaikki lakat olivat koostumukseltaan aika paksuja. Violetti ja kultainen olivat koostumukseltaan parhaita, violetti jopa hieman ohutta, kun taas musta ja sininen olisivat saaneet olla vähän juoksevampia.Olen ehtinyt parit kynnetkin näillä lakoilla jo taiteilla. Puuttuva musta Edward's Love on tarkoitus lakata kynsillä mahdollisimman pian, mutta nämä tummat sävyt eivät näin kesällä oikein houkuttele...

Tässä kynsillä ensin pelkältään joukkion outolintu eli A Piece Of Forever. Kynsillä on vain yksi kerros. Vähän kuultaa läpi, mutta silti tämä on mielestäni aika peittävä.Töpöttelin kärkiin Alice Had A Vision - Againia. Halusin töpöttelyjäljen näkyvän, vähän kuin se olisi maaliroiskeita tms, enkä tähdännyt tällä kertaa mihinkään sulavaan liukuvärjäykseen. Yhdistelmän viimeistelin valkoisilla kukkatarroilla, jotka avomies valitsi. Jotenkin vähän aluksi vierastin ajatusta valkoisista kukista lakkauksen päällä, mutta lopputuloksesta tulikin yllättävän kiva!Violetti lakka oli selkeästi aika läpikuultavaa ja sitä sai töpötellä useamman kerroksen, jotta se peitti kunnolla kultaisen pohjan. Voi miten upeasti tuo violetti lakka kimmelsikään!Ihastuin ehdottomasti lakkaan ja sen moniulotteiseen kimallukseen.Minulta löytyy varastosta vielä toinenkin lakkaus liittyen tähän kokoelmaan (jonka ajattelin aluksi julkaista tässä samassa), mutta sen taida pistää omaan postaukseensa, ettei tule niin kilometripitkä teksti ja tuhottomasti kuvia. Ja haluan sanoa muutaman sanan sen lakkauksen muistakin tuotteita. Joten sitäpä sitten seuraavaksi...

Mitä piditte kokoelmasta? Omistatteko kyseisiä lakkoja? Miellyttävätkö tämmöiset tummat lakat näin kesällä yhtään silmää vai ovatko totaalisen nounou?

2 kommenttia:

  1. Tykkään kaikista muista, paitsi tuosta kultaisen sävyisestä A Piece Of Foreveristä.
    Se on liian keltaisen/ruskean sävyinen :)

    VastaaPoista
  2. Tuo kultainen on kyllä vähän outolintu, mutta käytössä tykkäsin siitä, kun se oli yllättävän peittävä ja koostumukseltaan aika mukava. Pidän kyllä hopeasta kultaa enemmän, mutta kynsillä olen kyllä oppinut käyttämään kultaakim.

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!