sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Arvonnan voittajat

Kesäarvonta on päättynyt ja sen voittajat on nyt selvillä! Onnettarena arvonnassa toimi muuten avomieheni, joka kiltisti auttoi minua ensin askartelemalla kaikille osallistujille tarpeellisen määrän arvontalipukkeita ja nosti sitten voittajien laput.

1. palkinto menee ebille!

2. palkinto menee Johanna Rejströmille!

Lisäpalkinnon saa Fani!

Onnea kaikille kolmelle! Ottakaa minuun yhteyttä viikon sisällä, jotta saan teidän osoitteenne ja voin pistää palkinnot tulemaan! Laittakaa siis viestiä osoitteeseen charmedtaisan at hotmail.com. Ja kiitos kaikille osallistujille kommenteista ja palautteesta! Ihanaa, että myös se kaikki ei kynsiin liittyvä höpöttely ainakin kommenttien perusteella jaksaa kiinnostaa! Hyvä näin! Aina tasaisin väliajoin kun pohdin, pitäisikö saada erilliset blogit noille kynsijutuille ja muulle höpinälle. Olisin muuten halunnut antaa tuon lisäpalkinnon tosi monelle ja lopulta päädyin siinäkin käyttämään apuna arvontamenetelmää.

Pientä yhteenvetoa postaustoiveista, joita noissa arvonnan kommenteissa näkyi. Ja listaan tähän muutaman muunkin jutun, joita on toivottu tai ne ovat tulossa piakkoin blogiin.

- Miehen valkkaamat lakkakolmikot saa pian jatkoa! :)
- Sationin lakat Midlife Miss-Tress ja Diamond diggin' diva kynsillä
- Tanssijuttuja on tulossa lisää (mm. Kuopio Tanssii ja Soi)
- jonkinlainen "päivä kanssani" on tulossa, ehkäpä sitten kun koulu alkaa tai voisinhan minä nyt kesälläkin toteuttaa jonkun tämmöisen, jos se teitä kiinnostaa?
- "arvosteluja" ja käyttökokemuksia eri lakoista on tulossa
- Ehdottomasti ostopostauksia tulossa paljon jatkossakin! :D Niin kynsilakkoja kuin muitakin juttuja...
- Saatan innostua luomaan tunnuksen Instagramiin? Tai blogilleni sivun bloggeriin?


Ovatko tämmöiset arvonnat kivoja ja toivotteko niitä jatkossakin? Onko ok, että on useampi pienenpi palkinto, vai tahtoisitteko yhden isomman? Entä tahtoisitteko arvottavaksi muutakin kuin kynsijuttuja? Tähän postaukseen voi jättää toiveita tulevia arvontoja varten.

4 kommenttia:

 1. Oih, minun nimihän se myös siellä :3 olipa mukava aamu herätys! :D laitan sulle viestiä kohta puolin. :)

  Arvonta oli mukava juuri näin.

  VastaaPoista
 2. Onnea voittajille!

  Mitä tulee tuohon Instagramiin, niin joo, sinne vain! Se on aika mieletön insiraatiota ajatellen, mutta varoituksena. Se on myös todella koukuttava :D

  VastaaPoista
 3. Apua! Ei voi olla totta, reaktioni oli varmasti näkemisen arvoinen kun näin nimeni tuolla! :D En ole ikinä ennen voittanut arvonnoissa mitään, olen niin innoissani! :D Laitan viestiä piakkoin. :)

  VastaaPoista
 4. Fani: Sun osalta osoitetiedot on kunnossa! Odottelen vielä kaikilta voittajilta nyt ensin vastausta, että voin pistää sitten kaikki palkinnot samalal kertaa postiin.

  Bambi: Heh, voin kuvitella. Ja itseasissa, tunnsu on nyt luotu, eli paluuta ei taida enää olla...

  Johanna: Sain viestisi! :)

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!