tiistai 9. heinäkuuta 2013

A England

Täällä esittelin hankintojani Cesarsin avoimilta ovilta ja nyt olisi nähtävissä lakkakuvia ihanista A Englandin lakoista! Mä olen kyllä totaalisen rakastunut tämän merkin lakkoihin nyt! Nämä ovat laadukkaita ja ah, niin kauniita! Nämä ovat siis ensimmäsiet lakkani tältä merkiltä. Eivätkä jää varmasti viimeisiksi.Lakkasin kaikki kolme A Englandiani kiekolle esitelläkseni ne teille. Lakat vasemmalta oikealle: Rose Bower, Tristam ja She Walks In Beauty. Yllä oleva kuva on luonnonvalossa ulkona ja alla oleva sisävalaistuksessa.Rose Bower (jonka sain testiin Cesarsilta ostosteni kaupanpäällisenä, kiitos ihan super paljon!) oli kyllä todellinen yllättäjä, koska se peitti jo yhdellä kerroksella todella hyvin! Tätä lakkaa on pakko kokeilla leimaukseen joku kerta. Lakka on kyllä luonnossa vielä mielettömän paljon upeampi kuin yhdessäkään kuvassa. Ehdoton suosikkini Burne-Jones Dream kokoelmasta. Myös Tristam on todella kaunis lakka, eikä minulta vastaavaa löydy. Kummatkin kimmeltelevät ihanasti auringossa tai salamavaloissa. She Walks In Beautya nyt olenkin jo pidempään himoinnut, joten sen hankinta oli helppo päätös. Tämä lakka on varmasti melkein jokaiselle vähänkin kynsiin hurahtaneelle aika tuttu? Lakka on todella hyvä kuorrutuslakka, koska on ohutta ja tahdon yhdistää tämän kaikkiin ihaniin pastellisävyihin!Jokseenkin suosikikseni noussut Rose Bower pääsi ensimmäisenä kynsille. Halusin leimailla sen päälle jonkin kivan kuvion ja päädyin lopulta kokeilemaan leimaukseen Tristamia, vaikka se olikin koostumukseltaan huomattavasti ohuempaa ja jännitin hieman sen toimivuutta leimaamisessa. Mutta mielestäni Tristamkin toimi aivan tarpeeksi hyvin leimaamisessa ja sain kivat sinivioletit sydämet koristamaan kynsiäni. Leimausjälki ei pomppaa silmille, vaan antaa Rose Bowerin upeuden olla se pääasia ja toimii vain kivana yksityiskohtana tässä lakkauksessa.Oli kyllä taas pitkästä aikaa hieman hakusessa taastuo leimailu, mutta lopulta sain ihan hyvin kuviot kaikkiin kynsiin. Ja olen kyllä huomannut, että jotkut laatat vaan toimivat paremmin kuin toiset ja joillakin stampereilla ja kaapijoilla homma toimii toisia paremmin. Pitäisi kyllä taas panostaa enemmän tuohon leimaamalla koristeluun, koska sillä tavalla saa todella nättejä kynsiä ja se tekniikkakin taas paranisi varmasti, kun sitä tekisi enemmän. :) Musitaisi taas kaikki vanhat hyvät kikat...

En malttanut pitkään odotella, että pääsisin testaamaan vielä She Walks In Beautyakin kynsilleni. Päätin kokeilla sitä heti kahden eri lakan päälle. Vaaleanvihreä lakka on Essien Navigate Her ja vaaleanpunainen ikivanha Maybellinen Water Shine lakka, joka on kai tullut jo tiensä päähän. Sen verran oli meinaan jo jähmeää ja pullossa oli enää ihan pieni tippa lakkaa. Ajattelin vielä kaivella pullosta viimeiset lakat varpaankynsiin ja sitten luopua lakasta.Oli kiva vihdoin päästä tuota Essietäkin kokeilemaan, kun sen itselleni pitkän pohdinnan jälkeen hankin kirppikseltä. Ja kyllä kannatti, tykkään sävystä, eikä minulla ihan vastaavaa ole.Tein tällä kertaa kynsiini vähän erilaisen liukuvärjäyksen tuolla She Walks In Beautylla, nimittäin en tehnytkään liukua kynnen kärjestä tai kannasta lähtien, vaan vaakatasossa kynnen vasemmalta puolelta oikealle ja toiseen käteen toisin päin. Näinkin kynsistä tuli hauskat ja tuo She Walks in Beauty on vaan niin kaunis! Ihan puhdas lakkarakkaus tämä!Loppuun vielä pini vertailu, joka minua itseäni kiinnosti. Omistan nimittäin Sally Hansenin Gem Crush sarjasta lakan, joka muistutti minua paljon She Walks In Beautysta. Lakka on sävyltään Big Money. Ja onhan Golden Rosen Jolly Jewelseissäkin mielestäni yksi aika samoissa värisävyissä liikkuva lakka? Mutta kuten alla näkyy, niin She Walks In Beauty on aivan erilainen, koska on koostumukseltaan paljon ohuempi ja kuten aiemmin jo sanoin, kuorrutuslakka ehdottomasti. Tuo oikealla oleva Big Money peittää melkein jo yhdellä kerroksella koko kynnen. (Ja tämä oli koko kokelman ideanakin, että tehdään peittäviä glitterlakkoja.) Big Moneyssä on lisäksi kaikki glitter hieman pienempää ja isomman glitterit ovat hieman violetimpia. Jollyt ovat mielestäni kaikki myös hyvin peittäviä, ainakin ne, joita olen kokeillut ja mistä olen lukenut. Eli Jolly ja Gem Crush voivat olla hyvinkin lähellä toisiaan.A Englandin lakat ovat edelleen tutustumistarjouksessa Cesarsilla! Kannattaa siis hankkia nyt omat suosikkinsa, koska nämä menevät nopeasti! Itselleni ainakin jäi todella positiivinen ja laadukas kuva kyseisestä merkistä. Ja seuraavat avoimet ovet pidetään 17.7. klo11-18, joka kananttaa merkata kalenteriin! Itse menen Helsinkiin valitettavasti pari päivää liian myöhään. Mutta käykää te muut hypistelemässä kaikkia ihania lakkoja ja bongaamassa tarjouksia!

Postauksen linkit ovat teitä helpottamaan, en hyödy mitenkään, vaikka niitä klikkailisitte ja tuotteita tilaisitte. :)

2 kommenttia:

  1. Tuo Rose Bower on kyllä upeannäköinen, että ehkä se pitää ihan hankkia jossain vaiheessa itsellekin :3

    VastaaPoista
  2. Rva Melli: Kannattaa! :D Se on vielä upeampi livenä! Ja ehdottomasti nousi yhdeksi suosikkilakakseni heti nyt!

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!