maanantai 14. toukokuuta 2012

Mitä tuli ostettua?

Jee, teitä lukijoita on nyt kasassa sata!!! Alan tässä siis suunnitella teille arvontaa sen kunniaksi! Ihanaa, että teitä on niin paljon!

Tässä postauksessa esittelyssä ostokseni Espanjasta. :)

Löysin kapeat violetit farkut. Nämä olivat ihanan pehmeät ja säkällä löytyi heit täydellisesti istuva malli. En voinut olla ostamatta. Yleensä farkkujen osto on niin haastavaa... Nyt ei tarvitse aina käyttää niitä pinkkejä housuja, jos haluan jotain värikästä jalkaan. :)



Turistina piti ostaa tämmöiset ihanat haaremihousut turistipuodista. Kangas oli niin kaunis! Ja nää on ihanat jalassa. :)



Alessa oli ihan perus musta pitkähihainen paita, jolle hintaa jäi vain 7e, joten ostin, kun kaikki vanhat mustat pitkähihaiset ovat jo ihan kulahtaneita.



Pitsisiä vaatteita himoitsin paljon matkan aikana ja muutama sellainen tarttui mukaankin. Tämä pitsipaita maksoi alle 10e.




Toinen pitisnen uusi vaatteeni on tämä ihana valkoinen mekko. Ei tämäkään kallis ollut, alle 25e muistaakseni.



Kenkiä olisin voinut ostaa enemmänkin, mutta vain yksi pari tuli hankittua, koska olin vähän huolissani matkalaukun painosta. Se oli meinaan ylipainoinen jo Suomesta Espanjaan matkatessa ja kieltämättä Espanjan päässä oli aika tuskaista purkaa ylipainoa pois kentällä, ettei jouduta maksamaan ihan älyttömästi ylimääräistä. Joten jouduin jättämään kenkälaatikonkin Espnajaa ja se vähän harmittaa, koska käytän niitä säilytysrasioina kengille ja muulle.

Mutta siis, tämmöiset kengät kotiutin. Hintaa näilläkin oli van 19e. Älyttömän mukavat jalkaan!



Ostin myös pitkästä aikaa kunnon lompakon itselleni. Mulla on ollut nyt tosi pitkään käytössä vain pari semmosita Marimekon pussukkaa. Tämä oli niin kivan näköinen!



Hankin pari tuommoista tosi perus laukkua, kun eräässä kaupassa oli laukkuja alle kympillä koko seinällinen! :) Musta ja valkoinen tuli ostettua, vaikka värit onkin jotenkin sinertävät tässä. Oikeasti tuo valkoinen on vähän semmoinen luonnonvalkoinen.



Parista vaatteesta löysin kuvan päälläni, koska käytin niitä jo lomalla. Eli ostin vielä alennusmyynnsitä tällaisen äärettömän söpön collegen, jossa on ihq chihu!  (Kuva otettu kun olin valmistautumassa häihin.)



Ostin myös tuollaisen takaa pidemmän raitapaidan, joka näkyy kuvassa aika huonosti, mutta ehkä otan siitä myöhemmin vielä paremman kuvan, kun saan sen tuolta pyykkikorista taas käyttöön. (Kuvassa ollaan käymässä Cordobassa, joka oli upea vanha kaupunki!)



Loppuun vielä päivän asu viime viikolta, kun Suomessakin oli mukavan lämmin ilma. Jälleen pitsiä.. :) Ostin tämän ihanan farkkumekon alle 30e:llä. Mekko on takaa hieman pidempi kuin edestä ja selkä on kokonaan valkoista pitsiä. (Enkä tajunnut tarpeeksi aikaisin, että mekon pituus ei ny tnäy kuvissa, mutta täytyypä ottaa sitten vielä myöhemmin joku muu kuva, missä näkyy...)





Neule KappAhl

3 kommenttia:

  1. Haaremihousujen väri on aika nam! Ja iihan sun näkönen toi lompakko!

    VastaaPoista
  2. No ei suostu nyt millään blogger julkaisemaan mun kommenttia...

    Helimaritta: Kiitos paljon! Oon pitkää jo etsinyt jotain kauniita nudeja korkkareita. Ja peep toet on ihan mun lemppareita. :)

    Sufffe: (Meni silmät ihan ristiin kun yritin laskea noita f-kirjaimia sun nimessä.) Olisin ihmetellyt, jos et ois tykännyt haaremihousujen väristä. :) Nyt on muuten hassua, kun on noin iso lompakko. :D

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!