perjantai 2. syyskuuta 2011

Lakkaostoksia, tanssijoita kynsissä ja vähän päivän asujakin

No alkuun mun uudet OPIt esittelyyn!



Tumma violetin sininen on siis Ink ja tuo vihreä Here Today Aragon Tomorrow. Ink löytyi Huuto.Netistä ja vihreä oli Sokoksella alessa. Sokoksella oli myös ihana kultainen lakka tarjouksessa, mutta olin juuri about kuukautta aiemmin ostanut vastaavan eri merkiltä, niin jäi kauppaan...



Sitten päätin kokeilla kynsiini vähän glitterdustia. Alla välineeni....



Ja tässä liukuvärjäys kynsissä, jonka kärkiin laitoin sitten glitterdustia.



 Uusi OPI on kuvissa...

Oli todella vaikeaa saada näkymään tuota glitteriä kuvissa, mutta on sitä siellä. Tosi kivasti kimalteli! Ensi kerralla saatan kokeilla jotain glitteriä, joka on ihan eri väristä verrattuna aluslakkaan...



Kuten olen aiemmin maininnut, niin koulu se alkoi ja sen kunniaksi oli tietenkin tehtävä kynsiinkin jotain tanssiin liittyvää! Testasin siis vihdoin tuota Konadin laattaa, jossa on erilaisia tanssijoiden kuvia yms. Meinasin vain unohtaa kuvata nämä! Onneksi muistin ottaa kuvat ennen uuden lakkauksen tekoa kuitenkin!



Oli vähän haastavaa leimata tuon glitterin päälle, sitä kun oli aika runsaasti ja se ei ollut kovin tasaista.



Menin ja leimasin yhden tanssijan (yllä olevassa kuvassa peukalossa) väärin päin ja tasapuolisuuden nimissä leimasin toiseenkin käteen yhden tanssijan sitten ylösalaisin. :D En viitsinyt alkaa tekemään uudelleen sitä ylösalaisin mennyttä kuviota kun tuli niin siististi kynnelle. Ja tuo taakse taivuttava ballerina on ehdottomasti suosikki kuvani laatalta.



Varmsti tulee toistekin käytettyä näitä kuvia ja tuota tekstiäkin. Jäi laattaan muutama kuva, joita en vielä testannut...

Sitten semmoinen pikku huomio, että mulla on nyt kyllä yksi aika suosikki vaate... Mikä yhdistää kahta seuraavaa päivän asua? Ei varmaankaan vaikea bongata.





Niin, tuo söpö tunika, jonka hankin Fiorellan alesta kesällä. Olen käyttänyt tuota tosi paljon! Koulussakin olen ollut tuo päällä ja nyt on täytynyt oikein tsempata, että kaivan välillä jotain muutakin kaapista päälleni. :D

Kukkaballerinatkin ovat päässeet käyttöön jo useasti!



Ja vielä toinen päivän asu. Olen käyttänyt nyt aika ahkerasti tuota farkkutakkiani ja kaulahuivikin on tällä hetkellä ehdottomasti suosikkejani.



Eli tämmöisissä merkeissä on koulu alkanut ja viikonloppuna suuntaankin sitten zumbailemaan Vantaalle. :D Eli en ole seuraavaan yli kolmeen vuorokauteen koneen ääressä tai netin kautta oikein muutenkaan tavoitettavissa. Palaillaan ensi viikolla sitten asiaan.. :)

4 kommenttia:

  1. vähän kivat noi tanssijat kynsillä! :O Wow, todellahienot!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! En hirveästi oo niistä Konadin erikoislaatoista innostunut, mutta nuo tanssijat oli pakko hankkia. Oli niin mulle sopiva. :)

    VastaaPoista
  3. VAAAAAAUUU ihanat noi tanssijakynnet!!!

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!