keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Kevään kenkätrendejä...

Oih, haluan niin ostaa uusia kenkiä! (Niitähän ei ole nyt missään nimessä tarpeeksi...) Ja tietenkin olen jo innoissani, että pääsee käyttämään KESÄkenkiä, nyt kun säät lämpenevät. Ja vielä kun sais hoidettua noi varpaat (varpaan kynnet) siihen kuntoon, että kehtaa sandaaleissa kulkea, niin hyvä. (Näitä tanssijan kirouksia nää rumat jalat.)

Mutta tässä poimintoja kevään ja kesän iiiiiiiihanista kengistä! Kenkiä bongasin Halensin-sviulta ja rakastuin Love Label mallistoon. South oli myös aika hurmaava. Mutta Love Labelin kenkiä olisin voinut ostaa vaikka kuinka paljon! (Ja suurin osa kuvista on Love Labelia.) Tuo vaaleanpunainen ruusukoristeltu avokas (peep-toe) on ihana ja tuo tähtikuvioin koristeltu peep-toe on niin rock! Aaaaahhhh....Mä oon aivan rakastunut peep-toe-malliin! Haluaisin ihan tuhottomasti erivärisiä peep-toe-avokkaita. Ja peep-toe pysyy kaikeksi onnekseni kesällä muodissa. Ihan ehdoton hankinta ois violetit peep-toe-avokkaat. Pinkitkin ois aika ärtsyt.

Toinen muotikenkä on ballerina, joka on myös yksi lemppareitani. Niitäkin löytyy usieta jo vaatekaapista. Näin pitkänä tyttönä ballerina on kätevä, kun ei tarvi aina olla päätä pidempi muita. Ja ballerinat ovat myös todella mukavat. Ainoa ongelma on näin leveäjalkaisena, ettei ballerina ole aina se siroin mahdollinen. Täytyy ostaa aina tosi tiukkoja ballerinoja, että jalat ois pienen näköiset. Korot kun on leveän jalan kaveri. :)Kevään ja kesän kengät ovat rohkean naisellisia. Kärjet ovat joko pyöreitä ovaaleja, kulmikkaita tai kapeita. Eli valinnanvaraa on.Korot ovat korkeita ja tolppamaisia. Pääasia on, että korkoa on, ainakin avokkaissa. Kesän matala kenkä on remmisandaali tai ballerina.Kenkien muotivärejä ovat näin yleisesti ottaen värit. Kirkasta, värikästä ja herkullista. Mii laik it! Kirkkaista väreistä punainen, keltainen, vihreä ja sininen ovat kevään must. Hieman hillitympiä värejä suosivat voivat turvautua lilaan, vaaleanpunaiseen, valkoiseen ja beigeen. Metalliväreistä toimivat nyt kulta ja hopea. Itse olen innoissani erityisesti näistä hillitymmistä väreistä. Kultaa ja hopeaa löytyy, tietenkin. Nyt voisi olla oikea hetki hankkia ne beiget (nudet) avokkaat!?

Ja nyt mun tarvii ehkä mennä ryöstään pankki, että voin ostaa noi kaikki malliesimerkkinä toimineet ihanat kengät.... :)

1 kommentti:

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!