perjantai 17. huhtikuuta 2009

Alkuhöpinää...

Tästä se sitten lähtee. Nimittäin tämä minun blogin ylläpito. Pitkään olen tätä miettinyt ja suunnitellut ja en voi enää vastustaa kiusausta. Nyt kun sain uuden ihanan hopean tuliterän kannettavankin, niin nettiin pääsee taas helposti kotisohvalta. Vielä kun saan kuvankäsittelyohjelman asennettua ja siirrettyä valokuvia digikamerastani uudelle koneelle, niin eiköhän tämä tästä lähde rullaamaan.

Eli nopeasti lyhyt esittely. Olen siis hieman päälle parikymppinen nainen tai ainakin naisen alku täältä Hämeenlinnasta, joka tottelee nimeä Nina ja olen koko ikäni harrastanut tanssia ja siitä toivon kovasti ainakin jossain määrin ammattia. Tälläkin hetkellä opetan tanssia ja sen lisäksi hääräilen kaupassa jo kohta neljättä vuotta. Kiirettä siis pitää, koska teen kahta työtä ja haluaisin tehdä niin paljon kaikkea muutakin! Opiskelemaan lähden toivottavasti taas lähitulevaisuudessa, ehkäpä sitä tanssialaa. Lukiosta pääsystä kun on jo muutama vuosi kulunut, niin opiskelukin maistuisi taas.

Vielä en osaa sanoa mitä kaikkea on luvassa, mutta toivottavasti paljon kaikkea. Varmsti paljon muotia ja tyyliä. Bloggailen elämääni liittyvistä asioista, maailman tapahtumista, elokuvista, julkisuudenhenkilöistä, tv-sarjoista ja tietenkin vaatteista, kengistä, sekä laukuista (niin kuin jokainen oman arvonsa tunteva nainen). *heh* Luvassa on varmasti myös paljon tanssia, sitä ilman kun en pysty elämään. Varmasti tulette tutustumaan myös maailman suloisimpaan pikkuiseen bichon frisé poikaan Veetiin, joka siis on ollut rakas lemmikkini jo kahden vuoden ajan.

Palataan asiaan (tai ei-niin-asiaan) toivottavasti pian...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!