keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

K.y.n.n.e.t.

No niin! Nyt on sitten mun ihanat geelikynteni taas kuin uudet, kun kävin ne huollattamassa. Edelleen otin ranskalaisen manikyyrin ja koristeeksi vähän kukkia ja timantteja nimettömään. Timantin väri vain vaihtui violettiin vaaleanpunaisesta. Toivotaan, että nämäkin kynnet kestää nyt sen kuukauden ennen kuin täytyy taas käydä uusimassa. Ovat muuten nyt vielä vähän paremman muotoiset, kun reunosita vähän kavennettiin. Ens kerralla vosi kyllä kokeilla jotain erilasita, ettei ihan mitään tämmöstä perus ranskista, vaikka värit haluankin pitää suht luonnollisina. Ja yksivärisellä lakkauksella säästäis kympin...

Mutta tässä ne nyt on, mun uudet upeat kynnet: (Pituutta on sen verran enemmän, mitä nyt oma kynsi on kasvanut, ei viilattu lyhyemmiksi.)


Ja aikaisemminhan ne oli tämmöiset: (Pikkosormet geelivahvistetut omat kynnet, nimettömät muotilla ja muut kynnet dipeillä.)


Ja kummatkin kuvathan voi klikata sitten isommiksi, niin näette kaikki pikku yksityiskohdat! :)

Nyt ainakin tuntuu, että haluan pitää nää aina ja ikuisesti. Niiiiiin helppohoitoiset ja aina kädet kauniit! Onhan nää aika hintavat, mutta voishan sen rahan jotenkin huonomminkin varmasti käyttää. Jätän yhden baarireissun väliin, niin siinä on jo säästetty melkein kynsien korjaus. :) Naisen täytyy sitä paitsi näyttää nätiltä.

Alunperinhän otin geelikynnet aika päähänpistona hieman yli kuukausi sitten. Olen siis aina haaveillut rakennekynsistä, kun omat kynnet nyt kiitos töidet tuppaa lohkeilemaan ja kouluaikana totuin siihen, että on pitkät ja kauniit kynnet. Aattelin vaan, että en ikinä raaski maksaa mitään 1ooe jostain kynsistä. Sainpahan sitten tarjouksen, josta ei voinut kieltäytyä. Geelikynnet -50%! Pakkohan mun oli käyttää tilaisuus hyväkseni ja sattuipa varauskirja oleen juuri silloin tyhjä kun kävin aikaa sopimassa ja sain kynnet heti. Kuukaudenpäiväthän ne mulla kesti tosi kauniina. Kynsinauhatkin oli hyvässä kunnossa. Aika paljon vaan kynsi oli kasvanut siinä ajassa. Nyt oon kertaalleen käynyt kynteni uusimassa ja aion varmasti vielä uudelleenkin ne uusia. On nää sen verran ihanat, eikä tuu heti varmaan ihan mahdollisuutta ottaa uusia, jos nyt nämä poistatan kokonaan.

Mulla on siis tosi positiivisia kokemuksai geelikynsistä. Tietenkin jos nää joskus otan pois, niin varmasti on kynsi aika hauras ja muuta, mutta oon kyllä siihen varautunutkin. Mutta kyllä ne mun kynnet muutenkin katkeilis, liuskottuis ja lohkeilis, joten eiköhän sen kestä. Kyllä nää on musta ihan hintansa arvoiset. Vaikka en pistäis pahakseni, jos pääsisin alla 50e nämä huollattamaan jatkossa. Täytyy ehkä vähän tehdä hintavertailua, vaikka pidin kyllä kovasti paikasta, jossa kävin ja hyvää jälkeä tekevät siellä.

P.S. Uusimmässä Hot Now lehdessäkin kehuttiin Drew Barrymoren tuota nuden väristä mekkoa, jota ihastelin aikaisemmassa postauksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!