perjantai 17. huhtikuuta 2009

Drew Barrymore on todellinen lady!

Siis en ole ikinä erityisemmin perustanut Drew Barrymoren tyylistä. Tai en muista kovinkaan montaa kertaa nähneeni hänen päällään vaatetta, joka saisi minut haukkomaan henkeäni ihastuksesta. Onhan hän mennyt naisellisempaan suuntaan viime aikoina ja hyvä näin. Mutta nyt törmäsin näihin iiiiiihaniin kuviin Drew'stä elokuvan Grey Gardens Los Angelesin ensi-illassa. Siis hänhän on suorastaan tyrmäävän kaunis, vai mitä?!Ensi-ilta oli 16.42009 ja Drew'llä on päällään Andrew GN Spring 2009 kokoelmasta löytyvä niskaan sidottava iltapuku, joka jättää selän kauniisti paljaaksi.
Drew oli täydentänyt kokonaisuutta ihanan rohkeilla ja isoilla koruilla, kuten kuvista näkyy. Vihreät jade-korvakorut ovat ihanat ja samoin turkoosi sormus ja rannekoru, jotka sopivat täydellisesti iltapuvun kauluksen koristelun väreihin.
Violetit kengät eivät sopineet mielestäni ihan niin hyvin värimaailmaan, mutta onneksi ne eivät paljon näkyneet pitkän mekon alta. :)
Niin ja Drew'n valtavat hiukset ovat ihanat! Miten paljon hiusta! Ja meikki taas oli kauniin luonnollinen, kylmän vaaleanpunaiset huulet ovat suloiset ja sopivat hyvin Drew'lle!

Alla muutamia kuvia lisää, klikkaapa ne isommiksi. Ja kuvat löytyivät täältä.Eikä tässä vielä kaikki! Löysinpä vielä kuvia Drew'stä samaisen elokuvan New Yorkin ensi-illasta (joka pidettiin paria päivää aikaisemmin 14.4.2009) ja Drew näyttää näissäikin kuvissa todella kauniilta! Aivan ihanaa vanhan ajan glamouria tässä kokonaisuudessa!Nuden värinen kimmeltävä iltapuku on Alberta Ferrettin käsialaa. Olen aivan myyty! Ja mikä ihana kampaus kevyine laineineen ja kukkakoristeineen. (Minäkin haluan tuollaisen hiuskukkasen!) Punaiset huulet ja kynnet viimeistelivät kokonaisuuden.
Afterpartyissa Drew'n käsivarsilla nähtiin lämmin turkis (aito vaiko feikki, ei tietoa). Tämä sopi kieltämättä tyyliin täydellisesti.

Olen siis hyvin vakuuttunut nyt Drew Barrymoren tyylitajusta. Aivan fantastiset asukokonaisuusdet. Ja keskenään niin erilasiet. Niin ja vaatteiden/asusteiden tiedot löysin täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!