sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Kesä!

Siis aivan mieletön keli on nyt ollut pari päivää, eikö?! Viikko sitten oli vielä lunta maassa ja mä olin jo meinannut heittää toivoni auringon ja lämmön suhteen, mutta sieltähän ne sitten tuli!

Tosiaan pihalla pystyi liikkumaan lyhythihaisessa ja kaupungilla näkyi paljon t-paitoja ja shortsejakin. Itsekin lähdin liikenteeseen mustassa mekossa, farkkulegginseissä ja varpaat paljastavissa avokkaissa ihan näin ihanan sään kunniaksi. Eli tässä päivän asu esittelyssä:Musta mekko H&M.
Lila tuubitoppi H&M.
Capri pituiset farkkulegginsit Inspiré.
Kimaltavat tähtikorvakorut H&M.
Alla vielä pari kuvaa lisää, joista toisesta näkyy iiiiihanat mustat valkoisin pilkuin koristellut avokkaat, jotka on Wildflowerin.
Kuviin en saanut vaaleanpunaista tumman ruskeilla yksityiskohdilla koristeltua Bluen laukkuani. Se kyllä varmasti näkyy kun teen jossain vaiheessa yhteenvedon laukkukokoelmastani. Joten malttakaa.Niin jä tässä vielä lähemmin kenkäni. Kuvassa näkyy myös kivasti farkkulegginsien napitus tuossa polven kohdalla.No niin, tämmöistä tänään. Voi kun nyt jatkossakin voisi alkaa käyttää enemmän noita kesävaatteita. Ihanaa kun ei tarvi olla enää mitkäään saapikkaat jalassa ja hameitakin on kivempi käyttää, kun ei jalat palellu. Eläköön kesä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!