lauantai 2. toukokuuta 2009

Vappu!

Enpä muista koska viimeksi olisi ollut näin ihana sää vappuna! Oli viime vuonnakin suht lämmintä, mutta tämä on suorastaan mahtavaa. On niin kesäinen fiilis, että tekisi mieli mennä pihanurikolle kärrynpyöriä heittelemän!

No, palataampa siis vappuun. Itsehän olin töissä kevyen 7h päivän, jonka jälkeen oli arkoitus jaksaa juhlia aamuun asti Love Boat/Lemmenlaiva/70-luku -partyissa, jossa piti siis pukeutua 70-luvun tyyliin tai laivastoteemaa noudatellen. Sain lainaksi ihanalta ystävältäni aidon sen aikaisen mekon ja sinähän sitten lähdettiin liikkeelle. Ja hauska ilta oli! juhlapaikkaan ja tarjottaviin oli panostettu ja porukkaa oli mukavasti. Kiitos kaikille mukana olleille!Kuvaa voi klikata isommaksi. Söpö vaaleanpunainen mekko on siis lainassa kaverilta, valkoinen 3/4-hihainen jakku Reflexin, hopeat kengät Blue. Asua täydensin vaaleanpunaisilla korvarenkailla ja hopealla pannalla.

Vappupäivään kuului sitten tietenkin pakollinen vapputorilla pöyrähtäminen. Veeti oli tietenkin messissä mukana. Sen lisäksi pääsin grillikauden avaaman ja vähän aurinkoakin ottamaan.

Farkkuhame on siis H&M:n potimyynnistä. Legginsit DooGood, kengät Blue, samettitakki Link, pinkki 3/4-hihainen paita (takin alla) H&M ja kaulahuivi joku tuliainen ulkomailta(?). Korvissa pinkit isot renkaat, laukkuna jälleen se sama Bluen vaaleanpuna-ruskea laukku, josta ei kuvaa ja päässä vielä ylioppilaslakki. Veeti über söpönä tuossa alemmassa kuvassa. :)

Aurinkoa ottamaan lähdin hieman eri asussa, musta takki vaihtui mustaan Bluen pitkähihaiseen, jossa siisti kuvio selässä ja hihoissa kultaiset raidat. Alle vaihdoin pinkit nilkaan sidottavat H&Mn bikiinit ja vaaleanpunaisen Broadwayn topin. Nyt vihdoin kuvassa SE Bluen laukku. :) Veeti jälleen söpistämässä kuvaa.

Näin se vappu siis meni! Huomenna on taas työpäivä, kun suurin osa lomailee ja jatkaa vapun juhlintaa koko viikonlopun... No, onneksi pääsen ajoissa töistä, niin voin vaikka lähteä terassille, jos on hyvä ilma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!