lauantai 30. toukokuuta 2009

Elokuvissa.

Siitähän on nyt vierähtänyt jo tovi kun kävin katsomassa Ekelit ja Demonit, mutta enpä ole siitä vielä ehtinyt kirjoitella kun kotona ei vieläkään toimi netti ja kiroan Ainan kohta syvimpään maan koloseen! Onneksi Ainalta luvattiin, ettei seuraavaa laskua tule, kun en ole päässyt käyttämään nettiä noin kuukauteen kotona ja ens viikon olen vielä siellä Turussa pääsykokeissa, niin ihan turhaa, vaikka netti alkaisikin toimia tiistaina.

Ja nyt kun tästä tilityksestä päästiin, niin asiaan. Eli rento leffa-asuni ensin esittelyyn.


Kultainen tunika Finnwear.
Musta samettitakki Link.
Farkkulegginsit Inspire, tutut aiemmasta postauksesta.
Kultaiset ballerina Blue.
Laukku ostettu Kreikasta joskus mooooonta vuotta sitten. Löysin sen käyttöön taas tänä kesänä.

Olen ehdottoman rakastunut legginseihin tänä kesänä. Olen niistä aina pitänyt, mutta nykyään tuntuu, etten muuta käytäkään. On niin kiva pitää sit hameita ja pitkiä paitoja niiden kanssa. Helppoa ja yleensä asu on kivan rento, mutta samalla hyvän näköinen. Mii laik iiiit!

No niin, nyt siis elokuvaan. En yleensä odota kirjoihin pohjautuvilta leffoilta paljoa, koska nehän ei ikinä yllä kirjan tasolle, mutta milestäni Enkelit ja Demonit oli positiivinen yllätys. Leffa toimii tosi hyvin näin myös leffana, vaikka paljon on tietenkin täytynyt jättää pois ja jopa muuttaa kirjaan nähden. Mutta se ei häiritse, koska kokonaisuus on hyvä, nopeatempoinen ja juonessa pysyy mukana. Mielestäni ehdottomasti katsomisen arvoinen elokuva.
Olihan jotkut kohdat hieman raakoja, kun ihmisiä koulee, mutta osasin varautua asiaan ja olin jopa varautuntu pahempaankin. Kyllä vähän hirvitti taas niiden pikkulasten takia, jotka tuli leffaa kattoon. Pliis, se on aikuisten kirja, miks ihmeessä raahata jotain pikkukersoja kattoon sitä?! Kyllä niillä ikärajoilla on aina joku tarkoituksensa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!