lauantai 30. toukokuuta 2009

Uudet kesäkynnet!

Jälleen oli aika kynsihoidon! Eli kävin taas hieman parantelemassa kynsieni geelauksiani. Omat kyntenihän ovat nyt jo kasvaneet niin huimasti, ettei näissä kynsissäni ole enää oikeastaan yhtään dippeja ja jatkeita jäljellä, vaan kaikki melekin viilattiin nyt pois.

Nyt halusin kokeilla jotain uutta tai ainakin erilaista, joten olin päättänyt luopua tuosta ranskalaisesta manikyyristä ainakin nyt kuukaudeksi. Jotain suht luonnollista kuitenkin halusin ja olin aika avoin ehdotuksille. Niinpä päätin sitten kynsien laittajani ehdotuksesta kokeilla uutta hilegeeliä ja aika söpö (ja kimmeltävä) lopputulos tuli! Tykkään! Ja alla pari kuvaa. Ihailkaa. :)2 kommenttia:

  1. Tykkään noista kynsistä! Kiva, että uskaltaa välillä kokeilla muutakin kuin perusranskista :). Itse olisin ihan hirveästi halunnut jonkun kirkuvanpinkin ranskalaisen, mutta jäi tosiaan ne kynnet sitten uudestaan hankkimatta :/

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Itsekin tykkään edelleen tosi paljon, on jotenkin tosi pirteet. Harmi tosiaan, ettet saanut hankittua uudestaan niitä rakennekynsiä. Pinkit ranskalaiset olis varmaan ollut aika mageet! :)

    Mietittiin sen mun kysien laittajan kanssa, että toi hilegeelaus ois ollut varmaan aika rajun näköinen kun ois laittanut mustaa geeeliä alle. Se lupas kokeilla jollekin. :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!