perjantai 5. kesäkuuta 2009

Juhlatunnelmissa.

Ehdin käväistä yo-juhlissa 31.5. ennen Turkuun lähtöäni ja säähän oli mitä mäinioin. Tai no, siis mitä mainioin rannalla makaamiseen, uimiseen ja auringonottoon. Sää oli aika sietämättömän kuuma puolen tunnin ajomatkaan juhlatamineissa. No, perille kuitenkin pääsin selkä hiestä märkänä, mutta kiharat sentään pysyivät. :)

Oikeasti kiva, ettei yo-juhlia tarvinnut tänä vuonna pitää missään kaatosateessa, mutta rajansa kaikella. Hiemna kävi sääliksi niitä puku päällä lämpöhalvausta odotelleita poikia...
Mekko on siis Madonnan H&M mallistoa, aivan ihana ja kevyt päällä. (Ehkä mahdollisesti yksi syy siihen, että valitsen sen päälleni näin himokuumana päivänä?!) Itsehän ihastuin aika lailla kyseiseen mallistoon ja omistan muitakin "Madonnavaatteita". Ehkä niistä joskus myöhemmin kuvia.


Tässä vielä ihanat "luottokorkkarini", joissa jaksaa vaikka baari-illan bilettää. :) Huono kuva, korotkaan ei näy, mutta joskus tulevassa kenkäpostauksessa sitten parempi esittely. Wildflowerin ovat nämäkin. Rusetit! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!