tiistai 30. kesäkuuta 2009

Jäätelökesä!

Tässä se nyt tulee se minun lupaamani jäätelöpostaus vihdoinkin! Eli analysoin hieman uutuusjädejä ja listasin omia suosikkejani, joita löytyy kauppojen pakastealtaista. Kuvia löytyi kiitos Inglmanin ja valiojäätelön.

Pidän paljon hedelmäisistä jäätelöistä, sorbetista ja mehujäästä. Toinen ehdoton suosikkimakuni on karamellinen toffee, kinuski ja muu semmoinen hyvin makea. Valkosuklaa on myös ehdottomasti yksi heikkouksiani.
Kingis on yksi jäätelösuosikeistani. Ihan perus Kingis, se aito ja alkuperäinen on ihana ja syön ehkä sitä eniten.
Kingis Xtra ei siitä paljoakaan eroa, on vain oikeastaan kooltaan isompi ja sehän on aina plussaa, joten sen voi yhtälailla lukea suosikikseni.
Olen myös löytänyt pari suosikkia Kingiksen uusita makuyhdistelmistä. Kingis Rouhe sarjan suosikkini on valkosuklaa-mansikka. Ihanan mansikkainen ja valkoisuklaata. Nam!
Kingis XTRA vadelmalakritsi on uusin suosikkini, jonka makuyhdistelmä on kiintoisa. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen. Jäätelössä on siis vadelmanmakuista kermajäätelöä, vadelman- ja lakritsinmakuista kuorrutetta, lakritsinmakuista täytettä ja kirpeää kastiketta.Uusi ehdoton suosikkini onInglmanin Totally-sarja. ensimmäisenä maiston Totally Rediä ja pidin siitä, mutta nyt suosikeikseni ovat nousseet Totally Brown ja Totally Orange. Luulin totally brownia aluksi joksikin suklaajäätelöksi, mutta se onkin täyttä kinuskia maitokaramellitäytteellä ja toffee- ja kinuskikuorrutteella! Nimi siis mielestäni johtaa hieman harhaan... Totally Orange on taas hyvin appelsiininen ja minusta se on pirteä jäätelömaku, jota en ole ennen maistanut.

Valion Oma sarja on saanut minulota positiivisen vastaanoton. erityisesti pidin päärynästä. Ihanan aidon makuisia ja hedelmäisiä/marjaisia.
Kestosuosikkeihini kuuluu myös Hurmaava pikarit. Kinuski ja mansikka suosikkimakuinani.


Pakettijäätelöitä syön hieman vähemmän. (Ne on niin paljon hankalampia, siis semmoiset esim valion litran paperipakkaukset.) Suosikkejani ovat Aino sarjan tuotteet ja Ingmanin Creamy Kinuski & Vohvelirouhe.
Aino suosikkejani ovat Mustikkapiirakka, Kanelikierre ja Ihana Maitosuklaa, mutta kyllä niitä kaikkia syö. :)

Tuuteissa yksi kestosuosikkejani on Jättis. Toffee on tässäkin suosikkimakuni, tuskin oli yllätys.
Pidän myös pingviinituuteista, vaikka niitä aika harvoin ostan, vaikka niitä saisikin myös monipakkauksissa. Uusi Mango-Meloni on aivan ihana! Pitää varmaan maistaa pärynääkin, uskon pitäväni siitäkin.
Pidän myös karkeista johdetuista jäätelöistä, kuten Geisha-, Dumle- ja Daim-tuutista.


Classicin Kermatoffee on ollut jo pitkään yksi kestosuosikkini. Sen rinnalle on tullut nyt toinenkin Classic suosikki, nimittäin uusi Pienenmpi Valkosuklaa-salmiakki. Jälleen valkosuklaata ja olen myyty. Nykyään pidän myös pienemmistäkin jäätelöistä, kun ennen tuntui että mitä isompi sitä parempi. :D Classiceista mainittakoon vielä Metsämansikka, jossa siinäkin on valkosuklaakuorrute. Naminaminami!
Puffet on jäätelö, joka on pysynyt suosikeissani jo pitkään. Aina välillä pidän enemmän ja välillä vähemmän, mutta aina kun en ole vähään aikaan Puffettia syönyt, niin huomaan taas kuinka hyvä se on kun pääsen sitä maistamaan. Erityisesti Muru-Mansikka on ihana.

Eiköhän tässä ollut nyt tarpeeksi makuhermoja kutkuttavia makuja ja kuvia! Oikein ihanaa jäätelökesää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!