perjantai 26. kesäkuuta 2009

Tosinaisiahan tässä ollaan!

Satuin ostamaan rantalukemiseksi Trendin kun uusimman numeron mukana tuli myös edellinen ja sain siis kaksi lehteä yhden hinnalla. En nykyään enää ostele paljon lehtiä, mutta sitten kun saa kaksi yhden hinnalla niin ostan usein, jos on vähänkin hyvä lehti, siis semmoinen, jota oon ehkä joskus aikaisemmin ostanut vakioon tai tilannut.

Olihan siinä Trendissä nyt montakin ihanaa juttua ja yllätyin positiivisesti siitä kuinka hyvä lehti Trendi oli pitkästä aikaa. Maria Veitola on esim ihan mun suosikkini ja sillä oli aivan mahtavat kolummit sekä kesäkuun- että heinäkuunkin numerossa.

Kuitenkin se juttu, jota tässä halusin todella hehkuttaa on Tosinasia otsikolla ollut juttu kesäkuun Trendissä. Haastateltavana olivat Sofi Oksanen ja Leena Sarvi. Upean erilaiset naiset, joilla olikin hyvin samansuuntaisia mielipiteitä. Puhuivat naisellisuudesta, kauneudesta, naisihanteista, suvaitsevaisuudesta ja miehistä.

Sofi sanoi mielestäni todella osuvasti näin: "Mitä tahansa maailmassa tapahtuukin, sodat, luonnonkatastrofit ja ilmastonmuutos, niin naisen ulkonakö, tukka ja läskit herättävät eniten keskustelua." Niin totta, valitettavasti. Joten shut up ja keskittykää niihin oikeasti tärkeisiin asioihin, jooko?!

Leena Sarvi taas osui mielestäni asian ytimeen sanoessaan näin: "Naisellisuutta ei voi feikata. Esimerkiksi Johanna Tukiainen ei ole naisellinen. Hän on feikki." Aivain. Voiko tähän enää sanoa mitään?!

Todella hyvä juttu kaiken kaikkiaan ja kannusti kaikkia naisia olemaan avoimesti naisellisia ja sellaisia kuin itse haluaa! Kannattaa ehdottomasti lukasita juttu ja ihan vaikkapa ostaa tuo Trendin tupla-paketti omakseen. Olkaamme ylpeitä korkokengistämme!

Ja Tosinainenhan mäkin oon, isolla T:llä vielä. Sain sentään Facebookin tosinainen-testistä 62 pistettä! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!