perjantai 12. kesäkuuta 2009

Päivän asua pukkaa taas ja kampauskokeiluja.

Tässä olisi teille jälleen kuvaa jo hieman vanhasta päivän asustani. (Mutta kun ei ole sitä nettiä kotona, niin en vaan pääse päivittämään tätäkään blogia niin paljon kun haluaisin. Toivottavasti asia korjaantuu parissa viikossa kun saan vihdoin toimivan netin sen aina epäkunnossa olleen Ainan tilalle.)

Eli Ginasta ostamani valkoinen paita pääsi nyt ensi kertaa päälle. Itse tykkään aivan mielettömästi tästä paidasta, eikä mulla ole edes paljoa mustavalkoista ennestään.

Seurakseen Gina Tricotin paita sai valkoisen topin (en muista mistä) ja muistaakseni Broadwayn farkut. (Väitin ensin niitä Inspiren farkuiksi...)

Päätinpä sitten myös kokeilla hieman laittaa tukkaani illan menoja varten ja tein tämmöisen tupeeraus-ponnari yhdistelmän ja tässäpä teille hieman kuvia lopputuloksesta. (Ja hienosti on kuvat ylivalotettuja, mutta olivat niin pirun tummia, ettei niistä ois muuten näkynyt mitään. :D)No, mitäs tykkäätte? Pitäis kai kokeilla joskus vielä rajumpaa ja korkeampaa tupeerausta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!