torstai 2. heinäkuuta 2009

Evolution of Dance

Sain tänään netin toimimaan kotona! (*tuuletuksia*) Ja sen kunniaksi sitten kiertelin hieman YouTubessa (ja muilla tosi tärkeillä sivustoilla) tänään.Ajattelimpa postata teille päivän asuna jo melkein viralliseksi "auringonottoreissu" asukseni muodostuneen kokonaisuuden. Tätä kokonaisuutta on tullut käytettyä kun olen lähtenyt arskaa ottamaan. Kun biksut sopivat mielestäni aika kivasti t-paidan väreihin. Postauksen lopussa asua esitelty hieman yksityiskohtaisemmin.

Satuin törmäämään tähän aivan mahtavaan videoon YouTubessa. Siis tästä tanssimisessa loppupeleissä on kyse, nimittäin hauskanpidosta. Ja monet näistä liikkesitä ovat niin legendaarisia, että niistä on pakko innostua. Kaveri on sitäpaitsi itse niin kympillä mukana tässä, ettei tästä voi olla tykkäämättä. Ja vielä kun tässä on oikeasti ihan legendaarisia biisejä! Niin viihdyttävää. Katsokaa, nauttikaa ja naurakaa.Niin ja eihän se tosiaan tähän vielä lopu, vaan tästä löytyy toinenkin osa. Ei ole mielestäni ihan niin hyvä kuin ensimmäinen (ei ole ehkä niin hyviä biisejä), mutta hyvä tämäkin. Ja jos haluatte paremmin tutustua keveriin show takana, niin katsokaapa hänen Evolution of Dance nettisivujaan.Eli tässä vielä yritetty saada hieman parempaa kokonaiskuvaa asustani. Ja joo, leikkelin vähän kuvaa tylsistyksissäni.T-paita on Vero Modan. Shortsit Broadwayn. Bikinit No Romeo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!