tiistai 7. heinäkuuta 2009

The Sweet Escape

Otsikko tulee suoraan Gwen Stefanin uusimman albumin nimestä. Satuin hankkimaan levyn Cittarin levyalesta kuudella eurolla ja oli todella positiivinen yllätys. Vasta kuunnellessa tajusin, että suurin osa biiseistä on tuttuja, joko radiosta tai tanssitunnilta. Ja melkein jokainen biisi oli hyvä! Jo heti levyn ensimmäisellä kuuntelukerralla. Aivan mahtavaa.(Siinä teille tas vähän kuvaa siitä, kuinka pitkät ne hiukset nykyään onkaan... Arvoitus on vielä raaskinko mä niitä leikata...)


En ole aikoihin ostanut levyjä, kun lataan niin paljon musaa netistä. Yleensä sitten teen aian jotain löytöjä alesta, niin kuin nytkin. Bongasin yhtenä päivänä Madonnan American Life levynkin cittarista kolmella eurolla, mutta joku oli sen ehtinyt napata kun mietin ostaisinko... Siis 3e! Eihän se ois maksanut mitään... Nyt harmittaa.


Yksi Ruotsintuliainen pääsi koekäyttöön tuossa pari viikkoa sitten kun lähdin terassille viettämään lämmintä perjantai-iltaa. Oli muuten paljon tuttuja liikenteessä ja sai tuo mekkoni paljon positiivisia kommentteja! :) Eli päällä violetti mekko Ruotsista Manhattanilta, mustat legginsit DooGood. Tästä meksota on jo muodostunut yksi suosikeistani, olit todellinen löytö, maksoi vain n.9e.

(Mulla on kuvat kaikista Ruotsin ostoksista nyt sitten äidin koneella, kun ne ehdin jo sinne siirtää ja sitten sainkin netin toimiin kotonani... Mutta koitan ne sieltä jossain vaiheessa käydä siirtään nettiin, niin näkisitte kaikki ostokseni.)

Taas oli mulla hauskaa kun yritin epätoivoisesti saada itse itsestäni kuvia. Mutta tossa siis ehkä hieman paremmin näkyy tu "It's Good" teksti. Ja sivuilla on pienet taskut, alhaalla tuommoinen 'vyötärökappale'.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!