keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

Time goes by... not so slowly.

Hengissä ollaan, vaikka täällä onkin hiljaista ollut. Näin kesällä on vaan ollut paljon kaikkea häppeninkiä ja ei ole oikein innostanut tännekään kirjoittaa. Myönnän, on laiskottanut.


Välikuvituksena minä ihanassa violetissa neulemekossani, jonka olen saanut lahjaksi joku vuosi-kaksi sitten. (Ja violetti on vielä syksyn muotiväri! Samoin isot kaulukset!) Menee kivasti näin kesällä viileinä iltoina esim. legginsien kanssa ja syksillä sitten vaikka sukksiten kanssa.

Kaikkea on ehtinyt tapahtua! Kävin Britneyn keikalla muutama viikko (onko siitä nyt siis jo niin kauan?) sitten. Oli mahtavaa. Jotain postausta siihen liittyen tulossa. Lisäksi se lupaamani Ruotsin reissun toinen osa tulee heti kun jaksan kuvat leikellä loppuun... Sain myös ihania tuliaisia Roomasta ja kivoja läksiäislahjoja... Kaiken kuvaan aikanaan ja esittelen varmasti täällä blogissani.

Ja tämä tyttö lähtee pian opiskelemaankin! Eli tässä on nyt edessä muuttoa ja vaikka mitä. Onneksi sitä ennen on pari viikkoa kesälomaa. Ja läksiäisiä pitää kovasti järkkäillä. Sitten saa nähdä miten sitä ehtii taas blogata opiskelujen alettua, mutta eiköhän se ihan hyvin onnistu kun pääsen vaan asettumaan aloilleni...


Ja tässä nyt lopuksi vielä kuvattuna Ruotsista ostamani tuliaiset. Ne löytyivät täältä äidin koneelta ja postaan ne nyt, ettei kokonaan unohdu. Eli tämmöistä kaikkea ihanaa löysin. (Klikkailkaa isommiksi.)T-paitoja. Löysin aivan älyttömän paljon kaikkia tosi kivoja erilaisia paitoja, joissa oli joku kuva/tekstejä/printti edessä. Päädyin sitten ostamaan kolme tällaista. Pinkki on tuollainen über kimmeltävä ja siinä on teksti "Angel". Tuon violetin (ylhäällä vasemmalla) näin erään tytön päällä Ruotsissa ja halusin heti sellaisen. Mikä säkä, että löysin vielä sen!Tuon violetin pitkän paidan olenkin joaiemmin esitellyt päälläni ja tässä kuvassa näkyy ehkä tuo teksti paremmin. Löysin myös aivan älyttömän ihanat "Miss Danza" housut Manhattanilta. Eihän niitä voinut olla ostamatta kun ova ihan mun näköiset. Alessa oli nuo hopeiset läpsykkäät, jotka oli pakko saada.Mustaa, mustaa, mustaa. Löysin itselleni vihdoinkin kohtuuhintaiset mustat hihat (kuvassa alhaalla). Lisäksi kaksi kivaa t-paitaa. Rock "Chihuahua" Roalty oli pakko saada, onhan se niin bling bling. Ja tuon toisen paidan kuvaan vain ihastuin.Tämän löydön tein myös Manhattanilta. Ihana löysä iso t-paita, jossa on mielestäni vielä hieno kuvakin. Mustavalkoinen on nyt ihan mun uus lempparijuttu.Sitten hieman juhlavampaa. Mustassa topissa on tosi kiva leikkaus ja pieni rusetti toisen olkaimen alla. Ja tuo mekko oli reissun kallein ostos, maksoi jotain 35e. Kaulassa solmittava rusetti.Vaatteiden lisäksi ostin tietenkin hirmuisesti karkkia laivalta ja kaksi hajuvettä. Britneyn Midnight fantasy on ihan minulle itselleni ja Armani Code oli tuliainen äidille. Ostin Tukholmasta myös Michael Schumacher seinäkalenterin tälle vuodelle. Vuosi oli jo niin pitkällä, että se maksoi vain muutaman euron, niin pakkohan se oli saada! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!