lauantai 28. kesäkuuta 2014

MoYou London ja Kiko ne yhteen sopii

Milba diilasi minulle joskus hieman Kikon lakkoja (tästä on kyllä jo aikaa), joista osa oli ihanaa (silloin ihan uutta) Cupcakes kokoelmaa. Kyseessähän on siis hieman erilainen tekstuurilakkakokoelma, jonka pastellisävyt kai viittaavat kuppikakkujen kuorrutteeseen. Sain kolme säyä kyseisestä kokoelmasta ja pari muuta Kikoa, joita olen jo pidempään havitellut.


Kuppikakkuja oli toetenkin pakko heti testata kynsillekin, kun näitä olin niin kovin odottanut. Lakat voviat kyllä jakaa mielipiteitä, mutta itsehän tykkään ehdottomasti. Hirmu söpöjä ovat! Lakoissa on yksi pääväri ja lisäksi yhtä tai useampaa eri väriä olevia hippusia lakan seassa. Alla kaikki kolme kynsillä. Violetti ja vaaleanpunainen ovat kuvissa ainakin todella lähellä toisiaan, mutta eivät mielestäni ainakaan luonnossa liian dupeja, että täytyisi toisesta luopua. :)

 

Päätin lähteä vihdoin kokoeilemaan myös tekstuurilakan päälle leimaamista, koska jotenkin se idea on monesti pyörinyt päässä, mutta aina jäänyt toteuttamatta. Ehkä siksi, että tekstuurilakat ovat kohdallani usein semmoinen hätäratkaisu kun tarvitsee saada nopeasti jotain kynsille. Tekstuurilakkaa tulee siis aika harvoin koristeltua mitenkään. Innostuin tästä leimaamisesta lopulta niinkin paljon, että minulla on nyt samantien esitellä paritkin tekstuurilakan päälle toteutetut leimaukset.


Ensimmäisenä kokeilin jo tuttua MoYou Londonin Suki Collectionin laattaa 7. Tämähän on se ihka ensimmäinen MoYou Londonin laattani. Halusin testata, muten tuon kasvokuvion saisi leimattua. Ja halusin testata myös erilaisien leimasimien soveltuvuutta, joten kaivoin esille pari uusinta leiamsintani: MoYou Londonilta saadun pyöreän ja Mimaxilta tilatun neliskanttisen. Totesin heti, että MoYoun oma toimii vaan niin hyvin, että sillä tämä homma kannattaa hoitaa. Neliskanttiseen ei tarttunut yhtään niin helposti kuvio. Sen käyttöä pitää siis veilä harjoitella myöhemmin lisää. Voin siis lämpimästi suositella MoYoun omaa leimasinta varsinkin MoYoun laattojen kanssa. Leimasin on vähän erilaista materiaalia kuin muut leimasimeni. Ei ihan kova, mutta ei ihan löllökään.


Tein leimat kirkkaalla vaaleansinisellä Konadin lakalla, joka oli minusta aika pirteä valita pastellisävyiselle pohjalle, mutta kuviin se oli ikävä tallentaa ja ainakin nuo pariin kynteen leimaamani perhoset eivät erotu kunnolla kuvissa. Kasvot leimasin peukaloihin, koska niissä oli leveimmät kynnet. :D  Ja kyllähän niistä kasvot erottaa...


Ja koska ihastuin MoYoun laattoihin niin paljon, niin tilasin niitä tietenkin heti lisää! :D Valikoima on suuri ja valinnanvaikeushan siinä meinasi iskeä.. Pari ehdotonta lemppariani olivat kyllä loppu, joten se helpotti hieman valintaani. Alla näkyvät kolme tilaamaani laattaa.

 Valitsin niistä ensin testiin ylimmän, jossa kuvat ovat perinteisemmin erikseen toisistaan. Laatta on Pro Collection 6. Jännitin vähän ovatko nämä kuviot sopivia kynsilleni, vai olisiko pitänyt tilata xl-kokoisia, mutta nämä ovat minun kapeille ja suht lyhyille kynsille juuri hyviä! Luulen, että xl-kuviot olisivat jopa liian isoja minulle ja kuvioista ei saisi selvää kun ne länttäsen näille kapeille kynsilleni. Eli nämä pienemmät kuviot riittävät minulle mainiosti. Pisteet tietenkin MoYoulle siitä, että tekevät myös isompia kuvioita, jotka riittävät pidempii ja leveämpiin kynsiin.

Jälleen kynsille pääsi pohjaksi Kikon tekstuureja, tällä kertaa vaaleanpunainen ja kirjas pinkki, jotka ovat niitä shimmerittömiä versioita alkuperäisestä kokoelmasta muistaakseni. Minulta sattui löytymään Konadin leimauslakka, joka oli aika lailla samaa sävyä tuon tummemman Kikon kanssa, joten sillä siis leimaamaan!


Oli se leimaaminen taas sotkusita puuhaa, kuten yllä näkyy. :) Mutta laatta toimi jälleen kuin unelma, kuviot tarttuivat hyvin leimasimeen ja siirtyivät ongelmitta kynsille. Tällä kertaa leimasin pyöreällä löllöstamperillani, jonka olen vaihtanut tuommoiseen Konadin leimasimeen, jossa tyyny pysyy paremmin paikoillaan, eikä jatkuvasti tipahda. Tämäkin todella toimiva leimasin, jonka itse putsaan muuten teipillä kynsilakanpoistoaineen sijaan.


Tähän loppuun vielä tarkempi kuva käyttämästäni laatasta. Kaikki kuviot liittyvät jotenkin kukkiin ja ovat tarkoitettuja koko kynnelle. Itse tosin rajasin joistakin kuvista voin yhden kukan, jonka leimasin kynnelle. Käytin seuraavia kuvioita: ylärivin kolmas vasemmalta, toisen rivin ensimmäinen vasemmalta ja alarivin neljäs vasemmalta.

MoYou Londonin laatat ovat kyllä vakuuttaneet minut ja niitä on tullut sittemmin hankittua lisääkin... Juuri viime viikolla sain taas kolme uutta laattaa ja tällä hetkellä maailmalta on matkalla muutama lisää... Eiköhän nekin nähdä pian blogin puoellla. Mitä te tykkäätte MoYou Londonin laatoista? Iskeekö tuommoiset koko latan kuviot vai tykkäättekö perinteisemmistä?

Niin ja linkeistä en taaskaan hyödy mitään, vaan ne ovat ihan teitä helpottamaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!