maanantai 23. kesäkuuta 2014

Valmis, vihdoin!

Nyt sekin päivä on vihdoin koittanut, että postiluukustani tipahtivat todistukset ja voin ylpeänä kutsua itseäni tanssinopettajaksi (AMK)! Koko kevään uurastus viimeisten kouluhommien ja opinnäytetyön kanssa on ohi ja palkinto siitä on ihan vihdoin käsissäni! Huippu fiilis ja sitä onkin tässä juhlittu ensin parin ystävän kanssa Kuopiossa ja sitten vielä äidin kanssa yhdessä. Valmistujaisjuhlat pitäisi vielä pitää elokuussa sukulaisille ja tutuille.


Koska juhlanaihetta on nyt viime päivinä riittänyt, niin juhannus meni hyvinkin rauhallisissa merkeissä. Olin ensinnäkin aaton töissä ja sen jälkeen lähdimme ajelemaan Hämeeseen sukulaisten luo. Juhannuksenviettooni kuului siis lähinnä kesäherkkujen syömistä ja lepäilyä, koska takana on kiireinen viikko Kuopio Tanssii ja Soi festarilla, jossa toimin jälleen vapaaehtoisena ja kävin katsomassa huikeita esityksiä, sekä treenaamassa upeiden opettajien johdolla. Niin ja pian on Kuopiossa viinijuhlat ja koko viinijuhlaviikon ajan meillä on vieraita, joten siitäkin tulee ihan sopivan rankka viikko varmasti. :)


Koulun loppumista tuli juhlittua rakkaiden luokkakavereiden kanssa touko- ja kesäkuun vaihteessa. Varasimme saunatilan, jossa sanoimme ja herkuttelimme ennen kuin lähdimme vielä baariin tanssimaan. Mahtava ilta ja vähän haikea tunnelma, koska nyt tämäkin luokka hajoaa ja porukka levittäytyy ympäri Suomea. Neljä vuotta ollaan oltu tiiviisti yhdessä, niin on tämä ehdottomasti yhden aikakauden loppu. *snif*

Alla muuten kuvaa upeasta sateenkaaresta, joka tuli illan aikana ikuistettua ja meidän herkullisesta salaattibuffetista, johon kaikki toivat jotakin. :)


Koulullamme oli valmistujaiskahvit myös kuun vaihteessa ja piipahdin siellä, vaikka siinä vaiheessa vielä oli hieman koulu paperihommien osalta kesken. Nimittäin kävin samana aamuna tekemässä opinnäytetyöhön liittyvän maturiteetin ja ehdin siitä sopivasti kakulle ja kahville muiden luokkalaisteni kanssa. Sen jälkeen olikin enää edessä todistusten hakua ja opintorekisterin tarkistelua.


mekko Gina Tricot
neule H&M
toppi H&M

Kakkukahveille vetäisin päälle mekon, koska en nyt ihan perus verkkareissa viitsinyt paikalle saapua. Saa oli muuten aivan kaamea, ensinnäkin käsittämättömän kylmä ja lisäksi vielä sateinen. Poljin koululle sadeasussa, jonka alta sitten tämä mekko kuoriutui. Ja alle piti laittaa vielä legginsit, etten olisi paleltunut hengiltä. :D


Nyt minulla on siis kesäloma ja se tarkoittaa taas kesätöitä. Asiakaspalveluhommat ovat kuuluneet kesän ohjelmaani jo vuosien ajan ja tavallaan on kiva palata hommaan, joka on jo sen verran tuttua, että muistuu helposti mieleen, vaikka onkin useamman kuukauden tauot välissä.

Nyt kuitenkin juhannuksen jälkeen mulla on vähän vapaata ja ollaan mun poikien kanssa reissunpäällä, lomaillaan ja rentoudutaan, kun kerrankin on siihen mahdollisuus. Pojat ovat olleet aivan innoissaan kun ovat päässeet takapihalle juoksentelemaan, vaikka ei kelit kovin lämpimiä olekaan. Kuopioon palattuani pitäisi poikia viedä trimmiin, jotta saavat kesäkarvan.


Mulle on tapahtunut paljon kaikkea kivaa tässä kevään aikana ja seuraavaksi haasteena olisikin saada kaikista jutuista kirjoitettua tänne blogin puolelle. Kävin meinaan kauneusbloggaajien miitissä, varastossa on paljon julkaisemattomia kynsiä, kävin ihanan Justin Timberlaken keikalla, tanssikeikkojakin on tullut pari heitettyä ja tottakai kaikkia ihania ostoksia on myös esittelemättä! Niin ja onhan mulla arvontakin tulossa, mutta sen pääsen laittamaan pystyyn vasta kun olen taas kotona ja pääsen palkinnon kuvaamaan. Mutta toivottavasti te lukijat olette vielä siellä ja innostutte taas kommentoimaan ja lueskelemaan mun juttuja, vaikka tässä on ollutkin nyt ihan luvattoman kauan tosi hiljaista.

Taidankin pistää tuonne sivupalkkiin jotain kyselyä, mistä haluaisitte mieluiten lukea blogissa, niin toivon teidän vastailevan siihen. Ja saa tietysti heitellä postaustoiveita tähän alle. :)

8 kommenttia:

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!