tiistai 24. kesäkuuta 2014

Indieitä, opeja ja color clubeja

Tänä keväänä olen innostunut hankkimaan erityisesti uusia OPIn, Color Clubin ja muutaman indiemerkin lakkoja. OPilta on tullut järkyttävän suuri määrä kaikkia uusia kokoelmia, ettei perässä meinaa pysyä... Tuntuu kyllä, että nykään tulee kaikilta merkeiltä kamalan paljon uusia lakkoja. Ehkä olen vain nykyään tietoisempi tämmöisistä asioista.

Color Clubin lakkoja en ole aikoihin hankkinut, mutta nyt viimeisimmät kokoelmat ovat olleet todella kiinnostavan oloisia jälleen. Vähän semmoisia indievivahteita havaittavissa. Näistä uusista lakosita tosin on ollut todella huonosti swatcheja tarjolla ja kovin monesta paikasta niitä ei ole voinut ostaakaan. Hankin muutaman lakan aika sokkona ulkomailta Milban avustuksella, jotka näkyvät kuvassa alla. 


Pakko sanoa, että kaikki ostokset tuntuivat tosi onnistuneilta ja tykkäsin kaikista lakoista. Modern Mosaic kokoelma vaikutti mielenkiintoiselta ja tilasin siitä kaksi lakkaa: Love You to Pieces ja Orange Crush. Celebration oli kokoelma, jonka lakat toivat minulle mieleen indiet. Valitsin siitä kokoelmasta lopulta itselleni Girl Coden ja Something Newn. Varsinkin Something New vaikutti todella ihanalta väriyhdistelmältä (valkoista ja turkoosia) ja glitteriä tuli tarpeeksi jo yhdellä kerroksella. Viimesenä kuvassa vielä valkoinen hiekkalakka Coastline (tai siis merisuolaahan tämä on Color Clubin mukaan), joka on koostumukseltaan taas hieman erilainen kuin muiden merkkien tekstuurilakat, mutta tykkäsin tästäkin. Hiekka/suola hippuset ovat vähän harvemmassa tässä kuin vaikka Kikolla. Valkoisia hiekkalakkoja on aika vähän tarjolla, joten olin tähän todella tyytyväinen.

Indieistä olen ollut innostunut jo pidempään, mutta nyt kun niitä saa useampaakin merkkiä suomalaisesta Cesars Shopista, niin olen niitä tilaillut aika ahkeraan. Hankin jo aiemmin Delush Polishin lakkoja Cesarsilta ja nyt mukaan tarttui myös pari Dollish Polishia. Tiedän, että lupailin silloin Delusheja esitellessäni näyttää niitä pian kynsillä... (Instassa on kyllä ollut!) No, kynsillä ne ovat olleet, mutta kuvat ovat nyt jossain kameran/tietokoneen kätköissä piilossa ja päätyvät blogiin heti kun saan käytyä nuo kaikki sadat kuvat läpi, joita tässä kevään aikana on kertynyt... Rankkaa hommaa tämä bloggailun pariin palaaminen, kun on niin paljon kuvia käytävänä läpi ja ihania asioita, joista haluaisi kirjoittaa, eikä tiedä mistä aloittaa.


Mutta takaisin näihin lakkaostoksiin... Vaikka Suomen sisällä posti kulkeekin suhteellisen nopeaan verrattuna siihen, että tilailisin lakkapulloja ulkomailta, niin kyllä tätä pakettia odotettiin kuin kuuta nousevaa. Meinaan satuin ensin olemaan itse reissussa ensimmäiset arkipäivät tilauksen jälkeen ja sitte sattui arkipyhä, jolloin en päässyt lakkoja hakemaan. Mutta onneksi meidän pääposti on lauantaisinkin auki, jolloin vihdoin pääsin kiikuttamaan paketin kotiini. Iloinen yllätys oli, että viiden lakan sijaan paketista kuoriutui kuusi lakkaa! Kiitos siis Cesarsille, että sain yhden ylimääräisen lakan testiin!


Dollish Polishin lakkoja minulla on aiemmin ollut pari, joista toinen on jossain vaiheessa lähtenyt uuteen kotiin. Nyt ostin kaksi uutta ja ensimmäinen niistä oli pakko saada ihan niemnsä takia. A Unicorn farten In My Polish on ihana sekametelisoppa kaikkia kirkkaita glittereitä. Toinen lakka on yllättäen valkopohjainen (olen vaan niin heikkona näihin...) Expecto Patronum, jossa ihastuin turkoosivalkoiseen värimaailmaan.

Seuraavaksi kuvissa (toinen ylhäällä ja toinen alhaalla) näkyy uudet Delushit. Wanna Dance With Some Bunny on taas valkopohjainen ja jotenkin yritin uskotella itselleni, etten tarvi enää valkopohjaisia indieitä, mutta tämä kuitenkin jotenkin livahti ostoskoriin... Super söpö lakka, jossa olevat sydämet ja pallerot olivat vastustamattomia. :) Toinen ihanuus on persikkainen Fleur De Peche, johon ihastuin kun näin swatchin facessa.


Yllä näkyvistä Color Clubeista ostin itse oikealla olevan My Girl lakan, joka toi mieleen Flormarin Black Dot pilkkulakat, mutta tässä on mustien pilkkujen lisäksi valkoisiakin glittereitä. Jännä nähdä millainen tämä on sitten kynnellä. Kuvassa keskellä oleva Blue Beaded tuli yllärinä minulle kaupan päälle ja olin siitä kyllä todella iloinen, sillä tämä kuuluu Modern Mosaic kokoelmaan, joka on mielestäni tietyllä tavalla aika uniikki ja odotan innolla miltä nämä näyttävät kynsillä.


Tässä vielä kaikki Modern Mosaic kokoelman lakkani. Ainakin sinistä ja violettia suunnittelin yhdistäväni samaan lakkaukseen.

Pistän tähän samaan postaukseen muutaman OPIn lakan tikkukuvat, jotka vilahtivat jo aiemmin tässä ja tässä postauksessa. Oon ollut tosi laiska tikuttaja kun on ollut "paljon parempaakin tekemistä" eli opparin kirjoittamista ja nyt olen taas urakoinut kaikkia lakkoja tikuille.


Aika glitterpainotteista on, mutta pari ekaa ovat Brasilia-kokoelmasta: Don’t Bossa Nova Me Around ja Where Did Suzi's Man-go?. Mulla on ennestään jo pari muuta brassia ja vielä ois yksi hankintalistalla, joten ihan hyvin oon tästäkin kokoelmasta lakkoja haalinut itselleni. Ensimmäisessä kuvassa on vielä lisäksi I Reached My Gold, joka on hyvinkin dupe aiemmin OZ-kokoelmassa nähdylle glitterille. En hankkinut sitä ensimmäistä versiota, koska muistan että silloin valitettiin isojen glitterien olevan kaarevia. No, tämän kohdalla otin riskin ja ainakaan tikulle lakattaessa ei ollut mitään ongelmia. Toisessa kuvassa glitteriä glitterin perään: Let's Do Anything We Want!, Muppets World Tour, Blush Hour ja Chasing Rainbows. Pari ekaa uudemmasta Mupettien ympärille rakennetusta kokoelmasta ja pari muutta glitter-kokoelmasta.

Otin vielä ryhmäkuvan kakista Delush Polishin lakoistani, joita on siis kertynyt kuusi kappaletta ihan tässä muutaman kuukauden sisään. Tykkään hirmu paljon tästä merkistä ja kuten kuvasta näkee, olen ihan heikkona valkopohjaisiin glittereihin. Varmasti tulee jatkossakin hankittua lisää tätä merkkiä, vielä olisi meinaan muutamia himotuksen kohteita vanhoissakin kokoelmissa ja toivottavasti myös uusia kokoelmia tulee vielä Cesarsille myyntiin.


Näistä ovat kaikki muut olleet jo kynsillä, paitsi Wanna Dance With Some Bunny, joten piakkoin niistä kuvai myös blogiin, lupaan!

Pakko tähän loppuun vielä mainita, että Cesarsshop ja Dollish Polishan ovat tehneet yhteistyössä The Finnish Blogger Collectionin, joka saapuu tänään illalla myyntiin Cesarshopille! Tuskin tämä on keltään kynsiharrastajalta ohi mennyt, mutta pakko hehkuttaa, kun minusta tämä on ainakin aivan huikea juttu! :) Taas on siis pakko psitää tilausta menemään Cesarsille..

Niin ja kaikki postauksen linkit ovat teitä helpottamaan, en niistä hyödy mitenkään. Jos nyt joku sitä jotenkin epäili. :)

Omistatteko näitä samoja lakkoja kuin minä? Entä mitä mieltä olette näistä kahdesta indie-merkistä? Iskeekö Delush Polishit ja Dollish Polishit?

4 kommenttia:

 1. Näyttääpä blogin uusi ulkoasu hienolta! :)

  Lakkoja sulle on kertynyt kyllä kauhea määrä, tuossa ei varmaan ollu vielä kaikki saapuneet. ;) Ihania kaikki<3

  VastaaPoista
 2. Oi mitä ihanuuksia! Olin jo kirjoittamassa, mistä tykkään erityisen paljon, mutta kun nuo ovat kaikki niin ihania! En ole kokeillut Delusheja enkä Dollish Polisheja, mutta etenkin tuo Wanna Dance With Some Bunny näyttää ihan syötävän suloiselta, täytyy varmaan kotiuttaa se itsellekin! :-)

  VastaaPoista
 3. Fani: Kiva kuulla, mä oon nyt pari päivää tehnyt pieniä muutosia ja nyt alkaa miellyttää silmää. :)

  Ja voi vitsi, et kuule uskokaan kuinka paljon kaikkia ostoksia on esittelemättä! Voi apua, sanon vaan! Oon nyt kokoamassa jotain semmosita megahypersuper postausta lakkaostoksista ja muistakin, niitä on joltain 3kk ajalta... :D

  Sara: Wanna Dance With Some Bunny oli kyllä minustakin aivan vastuttamattoman ihana, vaikka omistankin jo paljon valkopohjaisia glittereitä. Pitäis saada se vielä kynsillekin pian!

  eekku: Kiva että tykkäsit! :)

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!