tiistai 10. kesäkuuta 2014

Golden Rose & Klean Color

Tämmöisen postauksen kaivoin arkistojen uumenista teille. Kirkkaat värikkäät kynnet, sopivat mainiosti kesään siis. Testailin omistamiani Golden Rosen cremejä ja niiden kaveriksi valikoitui Klean Colorin lastulakkoja.


Golden Rosen lakat olivat peittäviä ja koostumukseltaan mielestäni oikein hyviä. Näitä sai joskus Seppälästä, mutta ei valitettavasti enää. Harmi, sillä hyvä hinta-laatu -suhde mielestäni. Näitä riittää melkeinpä yksi kerros! Minulta sattui löytymään sininen, puaninen ja vihreä lakka, tosin vihreä näyttää kuvissa jotenkin tosi turkoosilta, vaikka mielestäni se on rehellisempi vihreä luonnossa.


Klean Color on se merkki, jonka lakat ovat tunnettuja todella voimakkaasta hajustaan, mutta minusta se ei ole mitenkään ylitsepääsemättömän kaamea käry, vaan lopulta aika perus... Tykkään heidän lastulakoistaan, joita olen hankkinut muutamassa eri sävyssä. Nämä tosin ovat kaikki aika saanlaisia ja eroa on vain pohjavärissä, joka sekin on hyvin hailakka. Ehkä yksikin sävy riittäisi, mutta minulta sattuu löytymään kolme: pinkki Chunky Holo Fuchsia, violetti Chunky Holo Purple ja vihreä Chunky Holo Clover. Pinkki on punaisen päällä, violetti sinisen ja vihreä vihreän. Nämä ovat aika paksua tavaraa ja hitaasti kuivuvaa, joten voisivat toimia hyvin sienellä töpöttelemällä, mutta itse levitin näihin kynsiin lakan ihan perisnteisesti lakan siveltimellä ja pikakuivattajan avulla kynnet selvisivät yön yli ilman lakanajälkiä seuraavaan päivään.


Päädyin koristelemaan lakkauksen perhostarroilla, jotka olivat mielestäni oikein kivat muuten, mutta tarrojen rajat jäivät mielestäni liikaa näkyviin. Pöh. Tarrat kyllä asettuivat muuten hyvin ja pysyivätkin useamman päivän hyvinä, eikä reunatkaan alkaneet heti repsottaa. Mutta reunojen selvä näkyvyys pikkaisen häiritsi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!