keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Uutta ilmettä blogiin ja Invisibobbleista

Varmasti muutamat kävijät ovatkin jo huoanneet, että blogin ulkoasu on muuttunut tässä viimeisen parin päivän aikana. Mitään kovin suurta ja radikaalia en ole mennyt tekemään, vaihdoin nimittäin oikeastaan vain otsikkokuvan ja taustakuvan. Melkein kaikki muu pysyi ennallaan. Vanhassa otsikkokuvassa oli hauska fontti, josta oon tykännyt tosi paljon, mutta jotenkin halusin yksinkertaistaa otsikkoa vielä lisää. Myös vanha tausta tuntui jo "liian nähdyltä" ja piti pistää sekin vielä vaihtoon, vaikka se olikin jo hyvin yksinkertainen verrattuan aiempiin taustoihini. Kaipasin jotakin raikkaampaa väriä ja nyt ulkoasu on ehkä vähän talvinen, mutta ei kai se haittaa?Lisäksi päivittelin sivupalkkia ja päivitin kaikki sivut uuteen uskoon. Tällä hetkellä löytyy sivu minusta, blogista ja toivelista, johon listasin mm. lakkoja, joita kovasti vielä himoitsen. Tarkoitus olisi saada myös lista kynsilakoistani jossain vaiheessa blogiin. Siinä tosin voi vierähtää hetki...

Mutta sitten siihen toiseen postauksen asiaan...

Nimittäin Invisibobbleihin! Toivottavasti kaikki eivät ole jo ihan kyllästyneitä lukemaan eri blogeista aina tätä samaa hehkutusta, mutta minkäs teet kun tuote toimii. Itse en edes ole saanut näitä testiin ilmiseksi, vaan ihan painelin ostamaan Anttilasta paketin ja päätin testata. No, rakkauttahan se oli ensi kokeilulla!


Ostin tuommoisia tummanruskeita ponnareita, koska ajattelin niiden sulautuvan parhaiten hiuksiini, jolloin ne olisivat tosi käytännöllisiä. Paketissahan on kolme pompulaa ja hyvin ovat kestäneet käytössä. Olen melkein vain yhtä käyttänyt lähes päivittäin noin 3kk ajan ja vielä on oikein käyttökelpoinen. Vaikka ponnari venyy käytössä, niin se palautuu hyvin vielä muotoonsa kun sille antaa aikaa. Itse monesti vielä vähän rutistelen käytettyä venynyttä pompulaa kasaan käytön jälkeen, niin se palautuu nopeasti. Yllä vasemmanpuoleisessa kuvassa näkyy kaksi käyttämätöntä ja yksi käytetty pompula heti päästä pois ottamisen jälkeen.


Yllä pari kuvaa poninhännästä tehtynä invisibobblella. Minusta tässä tuotteessa on parasta se, ettei ponnaria tarvitse tehdä älyttömän kireäksi, vaan sen voi jättää vähän löysäksi, eikä pompula silti tipu kesken päivän. Harvoin tarvii kiristellä tai tehdä uudestaan kampausta, sillä minunkin liukkaissa hiuksissa tämä pompula pysyy hyvin paikoillaan, eikä lähde liukumaan pois.


Pidän omia hiuksiani paljon kiinni niin arkena kuin muutenkin. Joko poninhännällä tai sitten erilaisilla nutturoilla, joista poimin muutaman esimerkin tähän postaukseen. Varsinkin koulussa tanssituneilla oli ainainen ongelma, että hiukset pitäisi olla kiinni, mutta hikisessä hiuksessa se ponnari vain auttamatta lähti aina valumaan ja löystymään. Jatkuvasti sai korjata kampausta, mutta tämä ongelma on melkeinpä poistunut nyt kun siirryin käyttämään aina treenatessa invisibobbleja.


Loppuun vielä pari hyödyllistä linkkiä teille. Invisibobbleen voi tutustua paremmin täällä ja täällä. Ponnareita saa ostettua ainakin Anttiloista ja tilata oi vaikkapa Prettylta. Itseäni kiinnostaisi vielä ainakin läpinäkyvät ponnarit ja sitten tietty pinkit, jotka vois olla aika pirteän näköisiä hiuksissa. Ehkä tulee joku kerta ostettua vielä toinenkin paketti, vaikka nämä kyllä kestävät oman kokemukseni mukaan paljon pidempään parempina kuin tavalliset ponnarit.

6 kommenttia:

 1. Kiva tää uus ulkoasu, mutta mua itseeni häiritsee kun tekstin tausta ei oo valkonen. :D Nyt varsinkin, kun silmät on tosi väsyneet, niin joutu vähän tihrustaan.

  Mä ite tilasin eBaysta noitten halpisversioita ja taidan kyllä käydä ostamassa noita oikeitakin. Töissä tarvii pitää hiuksia kiinni, niin noi on huomattavasti parempia kuin normaalit ponnarit!

  VastaaPoista
 2. Suvi: Mä itseasiassa en ees itse ajatellut tuon tekstin taustaväriä kun mun näytöllä tuo taustakuvio tuskin näkyy ja tausta on melkein valkoinen, mutta pistinpä sinne nyt valkoista tekstin taustalle, niin on varmasti selkeämpi. :)

  VastaaPoista
 3. Hieno ulkoasu ja noi invisibobblet on ihan parhaita, kivoja kampauksia oot saanut niillä aikaan ^__^

  VastaaPoista
 4. SaraCupCakez: Kiva kuulla, että tykkäät! Enkä yhtään ihmettele jos säkin olet huomannut invisibobblejen parhauden! :)

  VastaaPoista
 5. Onkohan mitä eroa noilla aidoilla invisibobbleilla ja sitten vaikka glitteristä ostetuilla? Mulla on kauhee läjä glitteristä ostettuja joita en ole edes ikinä käyttänyt, pitää varmaan ottaa käyttöön :) ja tilata paketti noita oikeitakin kokeiluun

  VastaaPoista
 6. BlueAngel: Mä oon käyttänyt vain noita aitoja, niin en osaa oikein sanoa. Oon vaan kuullut, et eBayn vastaavat ei oo läheskään yhtä hyviä, vaan ovat vähän kömpelöitä kun ovat semmoisia paksumpia jne. Monet on tykänneet niistä glitterinkin omista muistaakseni, mutta käsittääkseni noi invisbobblet on vähän erilaisia niihinkin verrattuna, joko joustavampia tai ohuempia tms.

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!