perjantai 23. toukokuuta 2014

Kesävaatteet!

Ihanaa kun kesä on taas täällä! Joo, tänään on ihan tuskaisen hiostavaa, mutta ei haittaa. Ulkona ollessa silmät sulkiessa voisi kuvitella oelvansa jossakin Välimeren rannalla, niin trooppinen keli on. Olen niin innoissani kun saan kaivaa taas shortsit, kevyet hameet ja pikkuiset topit varastojen kätköstä ja pistää päälle! Voi kun seuraavat kolme kuukautta olisi ihan taukoamatta lämmin ja aurinkoinen ilma! Nyt kananttaa nauttia, ei tämä Suomen kesä ikuisuuksia kestä. :)Shortsit H&M, pitsipaita H&M, pinkki tuubitoppi hankittu Espanjasta, läpykkää Inspire.
Farkut Gina Triccot, kengät jostain espanjalaisesta tukkuliikkeestä, toppi H&M, takki H&M.

Tuleehan sitä tietenkin käytettyjä joitakin vaatteita ympäri vuoden, koska pitsipaidasta sää syksyllä käyttökelpoisen kun kaveriksi ottaa takin ja vetäisee jakaan pitkät housut. Kesämekko menee talvella kun sen yhdistää kunnon sukkahousuihin tai legginseihin ja muistaa pukea muuten lämpimästi päälle. Kaivelin tähän postaukseen muutaan kuvan, joissa samoja vaatekappaleita löytyy palltäni keskellä kesää ja vähän syksymmällä.

Mun ehdottomia lempivaatteita ovat tuo ylempänä näkyvä pitsipaita, jota käytän ihan kesät ja talvet, sekä alla näkyvä seeprakuvioinen mekko, jossa on siis kuvion seassa ihan oikeiden seeprojen kuvia! Näitä oli saatavana pinkkinäkin ja meinasin ostaa senkin, sen verran hauska on!


Mekko H&M, kesäkengät Espanjan tuliaiset.
Takki H&M, legginsit Inspire, laukku Seppälä, huivista ei tietoa, pitkähihainen paita H&M, rusetti Gina Tricot.

Niin ja pakko oli tulla hypettämään, että tää armoton kouluaherrus on ihan just loppu, maali häämöttää, mun oppari on ihan viittä vaille valmis ja viikon päästä on maturiteettikin! Ääk! Ihanaa, sit kesäloma, kesätyöt ja toivottavasti törkeän ihanat kelit odottaa mua! :)

Kuinkas te muut, onko teillä selkeästi erikseen vaatteet kesäksi ja talveksi, vai mennäänkö samoilla ympäri vuoden? :)

2 kommenttia:

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!