keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Icy Topsit

Hankin joskus Flormarilta pari Icy Top lakka ja pistin ne testiin erivärisillä pohjilla. Kuvassa oikealla oleva on minusta oikein monikäyttöinen, koska se on kirkkaalla pohjalla, mutta halusin kokeilla samasta kokoelmasta myös jotakin värillisellä pohjalla olevaa ja päädyin lopulta punaiseen, koska ajattelin ettei sen tyylistä minulta vielä löydy.


Puanisen Icyn pohjalle laitoin erilaisia pinkin ja punaisen sävyjä. Lakka oli lopulta yllättävän peittävä ja vaikka kynsillä oli selkeästi eriväriset pohjalakat, oli lopputulos oikeastaan joka kynnessä saman näköinen. Täytyy kokeilla ehkä vielä kerrostaa itsensä päälle, että saa kunnon käsityksen, kuinka peittävää tämä on.


Toiseen käteen tein erilaisilla violetin ja sinisen sävyillä ombren. Näistä lakoista ajattelin laittaa teille näytille ihan kuvankin, koska läpinäkyvällä pohjalla oleva icy jätti selkeästi pohjalakn sävyn näkyviin.


Käytin Wild & Mildin Desiree lakkaa, Essencen Ballerina's Charmia, Essien kahta lakkaa:Using My Maiden Namea & Lapis of Luxurya ja Essencen Goofy-blue lakkaa.


Tykkäsin tästä violetin, sinisen ja valkoisen yhdsitelmästä paljon. Tuli aika "jäätävät" kynnet ja vähän talvisetkin?


Icy Topseja oli saatavilla mielestäni myös turkoosin ja sinisen värisinä ainakin? Mitä tykkäätte, onko kivoja lakkoja vai eikö iske?

2 kommenttia:

  1. Mullakin taitaa olla tuo valkea,sain sen muistaakseni fanilt.Täytyyki joku kertaa muistaa testata

    VastaaPoista
  2. eekku: Se valkea on kaikki käytännöllisin ehdottomasti. :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!