keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Kaverille kans!

Luonnoksista löytyi tämmöinen keskeneräinen postaus, jonka päätin nyt julkaista teille kun en ole ehtinyt uudempia kuvia siirtämään koneelle. Tämä tuo ehkä kivaa vaihtelua, sillä yleensä blogissa vilahtelee kuvissa vain omia kynsiäni ja niitä suurelta osin lakkailenkin, mutta välillä on kiva päästä harjoittelemaan myös toisten kynsien lakkausta. Se on kyllä niin paljon vaikeampaa kuin omien! Mutta harjoitus tekee mestarin varmaan tässäkin. Eli vapaaehtoiset lakkailumallit ilmoittautukaa... :)

Pääsin tekemään yhdelle ystävälleni pari kertaa kynnet ja muistin jopa kuvata ne lakkaamisen jälkeen! Muutamaan kertaan meinaan olen tehnyt jollekin tutulle kynnet ja sitten unohtanut kuvata ne, niin en ole voinut niitä blogissa esitellä ja se on vähän harmittanut. Välillä on niin kovin hyvä muisti, joka on armottoman lyhyt. :)


Ekalla kerralla kynsille päätyi söpöjä Hello Kittyja, joiden alle tein violetin liukuvärjäyksen. En kuvannut käytettyjä lakkoja, joten en kyllä niitä enää muista. Alla olevasta kuvasta päätellen yksi käytetyistä lakoista oli Essien joku vaalea lila, mutta en nyt kyllä muista enää kuollaksenikaan sitä nimeltä. Pitää varmaan käydä läpi nuo omistamani vaaleat Essiet ja lisätä tähän nimi, jos siitä pääsen selvyyteen.


Toisella kerralla luotettiin jälleen liukuväriin, nyt voimakkaan pinkin ja valkoisen muodossa. Tuo ärhäkkä pinkki on China Glazen Pink Voltage, joka on aika hirveä levittää, mutta useammalla kerroksella tai sienellä töpöttelemällä saa ihan nätin lopputuloksen. Tällä kertaa kokeiltiin koristelussa leimausta, jota on aina kiva esitellä ensimmäistä kertaa jollekin. Ulkomuistista heitän nyt, että tuo teksti on jostakin Bundle Monsterin laatasta ja pienet sydämet jostakin Konadin laatasta? Osaaiskohan joku heittää mulle laattojen numeroita? (En pysty tarkistamaan nyt valikoimastani, kun olen reissussa...)


Sain kyseisen ystäväni ehkä vähän innostumaan kynsien lakkailusta ja saatan olla osasyyllinen siihen, että hänen lakkavarastonsa on hieman kasvanut sen seurauksena, että olen tätä omaa harrastustani hänelle tuputtanut. :D

2 kommenttia:

  1. Kivoja! :)
    Minun kynnet saat tulla lakkaamaan, olen itse laiskistunut lakkaamisen suhteen vaikka uusia lakkoja on kasa tulossa. :-D

    VastaaPoista
  2. Milba: Heh, no täytyy pitää mielessä, musta kun ois kiva oikeesti vähän harjoitella toisten kynsien lakkaamista ja esim leimaamista toisen yknsille, kun se on jotenkin älyttömään vaikeaa. :D

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!