lauantai 24. syyskuuta 2011

Herkkuja ja kynsien lakkailua

Ihan alkuun täytyy esitellä jälleen vähän ruokakuvia, kun innostuin kokeilemaan rahkapiirakkaa, jossa on turkinpippurirouhetta. Oli muuten hyvää! Rahkana Valion valkosuklaa-lime. Kannattaa kokeilla.



Kun kerran uunin lämmitin, niin päätin herkutela ristikkoperunoilla. Miten nämä maistuvat niin paljon paremmilta kuin tavalliset ranskalaiset? Ihanaa pikaruokaa, kun ei jaksa paremmin kokkailla. :)



Ja sitten siirrytään kynsiin. Aiemmin esittelin Huuto.Netistä tilaamiani Color Clubin lakkoja. Nyt piti päästä vähän testaamaan niitä. Varsinkin kultainen Love 'Em Leave 'Em oli semmoinen lakka, jota olen pitkään kuolannut.



En halunnut vain pelkkiä kultaisia kynsiä, joten valkkasin kultaisen kaveriksi tuommoisen tumman punaruskean lakan (Haute Couture). Punainen lakka oli vähän jähmeää ja siksi tasainen levittäminen oli hieman hankalaa. En tiedä kauanko lakka on ollut auki, kun en sitä ihan avaamattomana saanut, mutta kyllä tuota voi vielä hyvin käyttää. Ja voinhan mä lorauttaa sekaan vähän kynsilakanohentajaa, jos lakka alkaa tuntua liian jähmeältä.





Kuorutin pari kynnen kärkeä tuolla kultaisella. Tuli aika hauska lopputulos. Tämmöisenä kynnet pysyivät monta päivää, mutta ennen lakkojen poistoa monin vielä vähän testailemaan leimauksia kynsille. Oli meinaan pakko päästä kokeilemaan Konadin kultaista lakkaa, jota en ole vielä ehtinyt testata. Ja jotenkin näin, että tuohon kultaiseen kynteen sopisi hyvin Bundle Monsterin laatan riikinkukkokuvio.





En tiedä sopiko tuo kultainen Konadin lakka tuohon Color Clubin kultaiseen lakkaa, kun ovat ihan eri sävyiset. Tykkään kuitenkin hirmuisen paljon tuosta kultaisesta leimauksesta punaruskealle pohjalle. Tosi syksyinen yhdistelmä. Ehkä teen vielämyöhemmin uudet ruskakynnet!



Yllä kuva käytössä olleista lakoista ja alla kuva käytetyistä laatoista. Käytössä BM04 ja BM 15.



Satuin bongaamaan Anttilasta vähän katsottavaa. Aavekuiskaajan kolmoskausi multa puuttui ja nyt se lähti mukaan noin 15e hintaan. West Side Story on pitänyt hankkia jo pitkään mun tanssivideokokoelmaan, mutta nyt se oli todella ajankohtaista kun meillä on koulussa jazztanssin historia. Ja leffa maksoi huimat 5e! (Vai oliko jopa 4,95e?)

3 kommenttia:

  1. vähän kiva postaus, löytyi kyllä laidasta laitaan juttua! :D Tykkkäsin tuosta tummanpunaisesta lakastasi!
    Yksi asia joka minua häiritsee on, että kun menee kommentoimaan niin lukee näin "Kommentoi, anna paalutetta tai höpise jotain turhaa. Sana on vapaa". Voisitko kiltti korjata "paalutetta" palautetta:ksi!1 :D hehe Hyvää vklP!

    VastaaPoista
  2. Hei mitenkäs sulla toimii tuo Konadin kultainen lakka? Kun olen itse kiinnostunut hankkimaan kultaisen ja hopeisenkin leimauslakan ja olen kuullut että vähän huonopigmenttisiä olisivat... Ei tuo kyllä ainakaan noissa kynsissä mitenkään haalealta näytä. Onko ollut moisia ongelmia vai onko ihan urbaanilegendaa? (:

    VastaaPoista
  3. Nails1820: Hyvä kun joku tuosta huomautti. Enpä edes ole muistanut, mitä siellä kommentointikohdassa lukee, kun ei itse tule sitä koskaan luettua. Ja nyt muutin koko tekstin välillä vähän eri muotoon. Vaihtelu virkistää. :)

    Ine: Mulla ainakin tuo kultainen toimi hyvin ja näkyy tosiaan tummallakin pohjalla minusta ihan tarpeeksi. Konadin omaa päällyslakkaa käytän päälle, sehän tuo kuviota vielä paremmin esiin. On se koostumus ihan eri kuin muissa väreissä, näyttää ehkä vähän laimeammalta. Kannattaa varmaan hyvin ravistella tasaiseksi lakka ennen käyttöä? Mulle on ensi viikolla tulossa se hopeinen, katotaan miten se pelittää. Uskallauduin sen tilaamaan, kun kultainen oli ihan positiivinen yllätys. Mä postailen siitäkin sitten jotain kun vaan ehdin kokeilemaan. :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!