lauantai 6. syyskuuta 2014

Nivea clear-up strips

Muutama postaus takaperin esittelinkin, että löysin Nivean mielestäni jopa nostalgisia puhdistusliuskoja Citymarketista. Aiemmin hehkutin, että vastaavia löytyi Bikbokilta ja pienen selvittelyn jälkeen tuli ilmi, että näitä aitoja ja alkuperäisiä (tai ainakin minulle juuri nämä Nivean laastarit ovat teinivuosilta tuttuja) myydään edelleen! En tosiaan tiedä miten nämä ovat moneksi vuodeksi jääneet ihan unholaan minulla, koska mielestäni tuote toimii mainiosti ja jotenkin ihanan ällöttävää on nähdä kuinka kaikki epäpuhtaudet jäävät kiinni laastariin.


Paketista löytyy niin ulkoa kuin sisältänkin hyvät ohjeet. Näitä on todella helppo käyttää, kunhan vain muistaa, että liuska kiinnittyy vain kostealle iholle. Nivean laastareissa/liuskoissa/lapuissa on aika lailla samanlaiset ohjeet kuin missä tahansa muissa vastaavissa tuotteissa. Iho kastellaan, liuska laitetaan iholle, annetaan sen kuivua ja vetäistään irti. Vaikutusaika näissä Nivean lapuiss aon 10-15min ja näitä kehotetaan käyttämään kerran viikossa, joka kuulostaa minusta ihan kohtuulliselta. Pakkauksessa mainitaan, että näissä on sitruunahappoa, kun taas Bikbokin vastaavissa mainostettiin hiiltä. Joka tapauksessa nämä mielestäni toimivat kummatkin yhtä hyvin. Nenä jää käsittelyn jälkeen ihanan pehmoiseksi ja ihohuokoset ammottavat tyhjyyttään. :)


Nivean paketti sisältää laastareita sekä nenälle, että leualle ja otsalle. Joskus haikailinkin, että harmi kun tämän käsittelyn voi tehdä vain nenälle, vaikka puhdistusta kaipaavia ihohuokosia on muuallakin kasvoissa. Bikbokilla on käsittääkseni vain "nenälaastareita" (tai niitä ei ainakaan myydä samassa paketissa). Korjatkaa, jos olen väärässä. Nivean paketissa nenälaastarit ovat erikseen pkattuja ja otsan & leuan laastarit ovat samalla liuskalla ja ne kuuluu siis käyttää kerralla. Itse kokeilin heti kaikkia kolmea laastaria, mutta nappasin nyt kuvia vain noista otsalle ja leualle tulevista liuskoista, koska nenälaastarista löytyy jo kuva täältä. Nivean laastari näyttää muuten samalta, mutta on väriltään vain valkoinen. Ja valkoisessa värissä minusta näkee erittäin selvästi ihosta irtoavan "moskan". Se on tavallaan todella palkitsevaa ja kuten jo aiemmin olen todennut, ällöttävällä tavalla aika ihanaa tarkastella niitä laastarissa törröttäviä epäpuhtauksia.

Todetakoon, että itselläni nämä laastarit toimivat parhaiten juuri nenän alueella. Otsasta ja leuasta ei irtoa läheskään niin paljoa likaa. Nenälle laastari on myös helpoin kiinnittää todella napakasti, jolloin lopputulos on minusta kaikki onnistunein.


Tällä paketilla taitaa olla hintaa n.5-6e ostopaikasta riippuen. Nivean tuotteet olivat nyt ainakin juuri Citymaretissa tarjouksessa -20% ja näitä taitaa löytyä myös jostain Tarjoustaloista (tai vastaavista halpisketjuista?), joissa hinta on varmasti aika huokea. Sokoksen verkkokaupasta myös löytyi, joten varmasti myös ihan liikkeistä.

4 kommenttia:

 1. "Se on tavallaan todella palkitsevaa ja kuten jo aiemmin olen todennut, ällöttävällä tavalla aika ihanaa tarkastella niitä laastarissa törröttäviä epäpuhtauksia." Samaa mieltä! Pitäiskin taas ostaa näitä, tuli niin nostalginen fiilis! xD

  VastaaPoista
 2. Eve: Haha, hyvä etten oo ainoo! :D Jo ihan sen fiiliksen takia näitä kannattaa ostaa! :P

  VastaaPoista
 3. Mulle nuo ovat uusi tuttavuus vasta muutaman vuoden takaa.
  Mutta ah, on niin palkitsevaa nähdä ne ällöttävät tulokset!! :)

  VastaaPoista
 4. hannele: Voi kyllä, näistä valkoisista liuskosita kun näkee vielä niin hyvin ne epäpuhtaudet! :D

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!