maanantai 8. syyskuuta 2014

Kimppatilauksia

Onkohan nuo kimppatilaukset tämän harrastuksen siunaus vai kirous? (Lompakolta kysyttäessä varmasti kirous.. :D) Ainakin niiden avulla tulee kasvatettua omaa lakkavarastoa aika kiitettävästi. Kokosin taas tähän postaukseen uusia lakkoja, jotka eivät ole vielä vilahdelleet blogin puolella ja suurin osa näistä on tilailtu kimpassa jonkun muun kanssa. Lopussa myös hankintoja, jotka tein eräällä Helsinginreissullani tuossa elokuussa.


Fanilta kävin hakemassa itselleni yllä näkyvät lakat: Zoyan Lux (ensimmäinen Magical Pixie Dustini) ja Dhara, Dance Legendin TermoShine 182, Femme Fatalen Stonemother's Kiss ja KBShimmerin Toast-ess With The Mostest. Mä rakastan ihan yli kaiken Zoyan Pixie Dusteja ja nyt taisin rakastua myös noihin Magical Pixie Dusteihin. Niiden värit vaan ovat minusta turhan lähellä toisiaan (esim jo kolme erilaista vaaleanpuanisen ja violetin välimaastossa liikkuvaa lakkaa) ja koetan siksi valita jotenkin järkevästi vain pari, jotka niistä olisi pakko saada... Tällä hetkellä Vega olisi hankintalistallani. Dance Legendin lakkoja minulle tulee jatkuvasti lisää, hitaasti & varmasti... :) Saatoin pistää muuten muutaman DL:n lakan ennakkotilaukseen MiNailsilta, kun semmoinen mahdollisus oli elokuussa... Jos et ole vielä tutustunut kyseiseen kauppaan, suosittelen lämpimästi.


Olen saanut kasvatettua myös MoYou Londonin laattakokoelmaani! Nämä laatat ovat kyllä yksiä ehdottomia lemppareitani! Olen aiemmin omistanut lähinnä vain laattoja, joissa on yksi iso kuvio, joten halusin nyt lisää erityisesti noita pienempiä kuvioita sisältäviä laattoja ja vihdoin varastosta löytyi myös Mother Nature 01, joka on mielestäni vain niin ihanan hellyyttävä, että se on pakko omistaa. :)


Pari uutta Rainbow Honeyta (Metalmark & Sweet Talk) kotiutuivat Delush Polishin Time to Kill lakan kanssa. Kaikki olivat alessa. Rainbow Honeyt ovatkin päässeet jo kynsille, joten kuvia tulossa varmaan pian blogiinkin.


Tilasin hetken mielijohteesta hieman uusia siirtokuvia, koska löysin tosi hauskoja uusia kuvia. Nuo viivakoodit ovat mielestäni hauskat, samoin "hedelmätipit". Helinä-keijut oli ihan pakko saada. Myös My Little Ponit ihastuttivat, vaikka ovatkin noita "uusai poneja", eikä niitä vanhoja ja alkuperäisiä. Ja pakko oli ostoskoriin klikata vielä muutama kiva arkki, koska ei viitsinyt vain neljää tilata. :D


Osallsituin myös kimppatilaukseen Kikolle. Sieltä oli tottakai pakko ostaa lakkoja, mutta päädyin ostamaan myös muita meikkejä. Yritin bongailla hyviä alelöytöjä. Lakkojen värimaailma oli yllättävän vihertävä, koska vihreä ei ole ikinä ollut mikään suosikkivärini, mutta nämä lakat jotenkin miellyttivät kovasti silmääni vihreydestä huolimatta. Tuota mintunvihreää lakkaa olin kuullut kehuttavan ja joku merellinen kausi mulla taitaa olla menossa, kun kaikki vihreän ja sinisen välimaastossa oleva jotenkin kiinnostaa. Todettakoon, että olen ihan tyytyväinen kun kerrankin en hamstrannut kaikkea vaaleanpunaista vain koska vaaleanpunaista ei voi koskaan olla liikaa. (Kyllä sitä ehkä voi...)


Kikon meikeistä minulle kotiutui ihana violetti huulipuna ja tilasin myös hieman samaa sävymaailmaa levan huulikynän. Sinisessä putkilössa on Kikon vedenkestävä ripsien topcoat, eli tavallisen ripsarin päälle laitettava tuote, joka tekee lopputuloksesta veddenekstävän. Kun mulla kerran on nyt paljon ripsareita, jotka eivät ole vedenkestäviä, niin tämmöiselle tuotteelle uskoisin olevan käyttöä. Huulituotteista ois tarkoitus tehdä postausta vähän myöhemmin...


Ja sitten ihania herkullisia indieitä... Girly Bitsin Conga on ollut ehdottomasti pakkohankintojen listalla, koska mulla on tähän biisiin aivan erityinen suhde. Myös muut 80-luvun biisien mukaan nimetyt lakat kyllä kiinnostais... Neutron Dance hurmasi kirkkaudellaan, KBShimmerin Daisy About You on taas jotenkin osa tätä mun äkillistä villitystä vihreää kohtaan ja viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä ihana Scribble Me This. En muista koska olisin viimeksi ollut näin pähkinöinä yhdestä ainoasta lakkatilauksesta. Nää on kaikki vaan niin herkullisia että en kestä! IIIIH!


Käväisin tosiaan Helsingissä viime kuussa ja sieltä tarttui mukaan muutama lakka. Yllä olevat China Glazet (Octa Gone Wild & 2Nite) ja OPIn Overexposed In South Beach lähtivät mukaan pienestä kynsistudiosta ja alla näkyvät lakat hamstrasin Seppälästä.


Eihän noita Seppälän sorbetteja voinut vastustaa. Näitä on vilahdellut jo vaikka kuinka monessa blogissa lähiaikoina ja nyt sitten täälläkin. Sorbetit pääsivät melkein heti kynsillekin. Taisin vain unohtaa kuvata ne, joten täytyy tehdä joku uusi lakkaus pian, jotta saan ne tänne blogiinkin esille muutenkin kuin pulloissa. Mä oon pitkään yrittänyt uskotella etten tarvi noita Seppälän sorbetteja, mutta nyt kun näin ne livenä, niin pakko oli ostaa kaikki. :D Lisäksi silmiin osui vielä kesäisiä kirkkaita glittereitä, joista ostin sitten kaksi.

Jos jaksoit selata kuvat ja vieläpä lukea postauksen tänne asti, niin nyt on varmaan jonkinmoinen lakkaähky? Mulla ainakin on kun tätä kirjoitan ja nyt on taas semmoinen olo, ettei tarvi ihan hetkeen uusia lakkoja hankkia. Pitänee ensin nämä kaikki testailla. :)

Mulla on taas kauhea määrä julkaisemattomia lakkauksia. Pitäiskö tehdä oikein megapostaus täynnä kynsikuvia, jotta päästäis taas vähän enemmän reaaliaikaan noiden kynsipostausten kanssa?

2 kommenttia:

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!