sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Monster Ball

Oivoi kun aika on taas kulunut, enkä ole ehtinyt mitään kuulumisiani kirjoitella! Syynähän tähän koulukiireiden lisäksi on ollut se, että kannettavni hajosi taas! (käsittämätöntä!!) Nyt olen kuitenkin saanut ihan tuliterän uuden kannettavan ja elämä hymyilee sen osalta. :)

Nyt alkoi syysloma ja ajattelin kunnostautua taas tämän blogin päivittelyn kanssa. Kovasti olis kaikkea kuvamatskua ja juttuja joita haluan postata.

Olin to Lady Gagan keikalla ja se oli aivan mieletöntä! Huikea tunnelma, yleisö oli pukeutunut niin mielettömän hienosti ja Gaga oli aivan mielettömän ihana, niin inhimillinen ja puhui fiksuja juttuja. Kuviakin otin, tosin en mitään kovin laadukkaita. Kun saan siirrettyä ne koneelleni, niin laitan tänne kyllä esille.

Hesassa vietin viikonloppua kuvaillen tanssikuvia (tai siis mä olin malli), joita voi jo käydä kurkkimassa Suvin blogista. siellä on edellisestäkin kuvailusessiosta kuvia, jotia en oo varmaan muistanut tänne postatta missään välissä. No korjaampa asian lähitulevaisuudessa.

Loppuun muutama fiilistelyvideon Gagan keikasta. Videot saattaa olla osittain keskiviikolta, mutta eipä tuo nyt kai haittaa. Yhtä mahtava tunnelma meillä oli torstaina! :D

Gagalla oli tosi hyvät tanssijat ja tietenkin oli mahtavaa, et Gaga oikeasti lauloi, eikä kaikki tullut vaan playbackinä.

Loppuun tämmöinen fiilistelypätkä. Koskettavaa. <3

Ja lisää fiilistelyä keikasta tulossa vielä myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!