sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Kaikki tahtoo elää säkenöivästä voimasta!

Tänään on ratkaiseva ilta Dancessa! En ole vielä kertaakaan kirjoittanut mitään Suomen Dancesta ja ajattelin nyt korjata asian. Muutaman minuutin päästä alkaa jakso, jossa ratkaistaa neljän kärki. Itse toivon sinne pääsevän ainakin Markun ja Mia-Marin. Myös Sam on todella upea teknisesti ja siksi mielestäni ansaitsee kyllä finaalipaikan. Toivon, että Ida lähetettäisiin tänään kotiin. Tyttö on vetänyt tosi hyvin, mutta kun tekniikkaa ei ole, niin sitä ei vaan valitettavasti ole. Finaaliin ei voi päästä, jos ei ole kunnollista pohjatekniikkaa. Tänään on pakko äänestää, en meinaan kestä, jos väärät valitaan finaaliin ja en ole itse yrittänyt yhtään vaikuttaa asiaan.

Ja halusin kerätä muutamia suosikkitanssejani tähän teidän ihasteltaviksenne. Alussa on ne pakolliset mainokset, mutta koittakaa kestää.

Flash toistinta ei löytynyt.

Viimejaksossa oli todellinen unelmapritus: Mia-Mari ja Markku! Ja he vetivät mahtavasti tämän lyrical jazzin! Ehkä koko kisan ihanin esitys!

Flash toistinta ei löytynyt.

Toinen poiminta viime jaksosta on tuo iloisa bollywood. Ihana tanssityyli ja hyvin kaksikko vetää. Kyllä Taru musta finaalipaikan ansaitsee, se on todella päässyt yllättämään mut monipuolisuudellaan. Ja Sam nyt vaan on hyvä.

Flash toistinta ei löytynyt.

Täytyi yksi ryhmäkoreogrqafiakin poimia ja tämä siksi, että valitsin postauksen otsikon tästä biisitä. Aivan huippu biisi. :)

Flash toistinta ei löytynyt.

Vaikka en Katrista ikinä pitänytkään, niin tämä oli todella hyvä esitys!

Flash toistinta ei löytynyt.

Pauliinakaan ei koskaan kuulunut suosikkitanssijoihini, mutta hän on tanssinut yhden koskettvimmista tansseista dancessa. Ihana koreografia!

Flash toistinta ei löytynyt.

Tässä oli mielestäni todella toimiva pari! Pasi ja Mia-Mari sopivat toisilleen. Ja jännitin kovasti miten heiltä sujuu kilpatanssi, mutta hyvinhän se meni!

Flash toistinta ei löytynyt.

Tässä jälleen yksi upea nykytanssi. Mahtavaa!

Flash toistinta ei löytynyt.

Disco yllätti, tosin pari on hyvä, joten tietenkin tanssikin on hyvä! :)

Flash toistinta ei löytynyt.

Tämä nuori pari oli aivan ihanan symppis. sopivat todella pariksi ja tämä tanssi oli niin ihana ja koskettava!

Flash toistinta ei löytynyt.

Sitä parasta Idaa ja Markkua. Ida pärjäs hyvin Markun kanssa. Lava-apinat on kyllä mahtavai tässä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!